Személyes beszélgetés Raziel arkangyallal

Az ég szava szól, az ég szava
visszhangzik minden kérdésben.
Lásd meg a harmóniát magadban,
a körülötted rejlő szépségben.
A kérdés a Tiéd, ha Te is akarod!
Bátran élj vele, lépj ennek tudatában!
Hisz az ég szava szól, az ég szava
tükröződik kérdéseid visszhangjában!

Rendkívüli időket élünk, ezért most jól jön minden segítség. Fogadd hát el az ég segítségét, útmutatását és tedd fel kérdéseid. Azokra egy magasabb szintről, más nézőpontból származó válaszokat kaphatsz, így olyan tudásra tehetsz szert, amit megértve és jól felhasználva, a lehető legtöbbet hozhatod ki életedből.

Alaposan átbeszélheted azokat a témákat, amelyeknél úgy érzed, most jött el az ideje, hogy megoldd őket. Ne várj tovább arra, hogy a dolgok maguktól változzanak. Tégy most egy bátor lépést önmagad, és boldogságod irányába!

Zarándokló lélekként emberi testben, érzékszerveiden keresztül tapasztalod meg a világot. Olykor ezek az érzékszervek homályosan közvetítik a külvilág vagy belsőd jeleit, felismeréseit, hangjait. Lehetőséged van most tiszta forrásból származó tudásra és mély megértésre szert tenni önmagaddal, életeddel kapcsolatban.

Az idő eljött, hogy a kérdések és az azokra kapott válaszok segítségével alapvetően megváltoztasd a hozzáállásod önmagadhoz, a világhoz és ezáltal örömtelibb, boldogabb, sikeresebb, harmonikusabb, teljesebb életed lehet.

Építs életed tudatosan olyan alapokra, melyek mélyen a lelkedből fakadnak. Belsőd feltérképezésében, a benned zajló folyamatok megértésében segít Raziel arkangyal üzeneteit, válaszait közvetítve Attila. Élj a lehetőséggel, légy bátor és kérdezz!

Legyen ez a fél óra a léleké. Raziel arkangyal válaszai Attilán keresztül tisztán mutatják lelked igazságait. Itt a lehetőség, hogy elővedd régóta dédelgetett álmaidat és végre megtudd hogyan is valósíthatod meg őket.

Gyakori kérdések

A Razieli beszélgetés ára 15.000 Ft / fő.

A Razieli beszélgetés előtt írd össze kérdéseidet arra vonatkozóan, hogy mivel kapcsolatban szeretnél útmutatást, segítséget kapni.

5 perccel a Razieli beszélgetés előtt emailben küldjük a Zoom belépő linket.

Skype-on történő Razieli beszélgetés esetén az emailben kiküldött Skype azonosítóval vedd fel a kapcsolatot.

Emailben küldjük a számlát a Razieli beszélgetésről, ami alapján banki átutalással tudod rendezni az összeget.

Amennyiben közbejön valami és nem tudsz a lefoglalt időpontban megjelenni, akkor kérjük 48 órával a tanácsadás előtt jelezd e-mailben (tarot@piramistana.com) vagy telefonon a 06 30 497 6260 telefonszámon, különben a következő Razieli beszélgetés vagy online tanácsadás alkalmával a 10.000 Ft-os adminisztrációs díjat számítunk fel plusz költségként.