Tanácsadás angyali segítséggel

15.000 forint/alkalom

Személyes segítségkérés az égtől, amikor az angyali erők szélesebb perspektíváját, lényegretörő látásmódját szólítjuk és kérjük meg tudatosan. Mindezt azért, hogy ha elakadtunk, előbbre tudjunk lépni, ha pedig nem vagyunk egészen biztosak a döntéseinkben, megerősítést nyerjünk. Életünk megoldandó szituációiban, az optimális bejárandó út kiválasztásában hathatós segítség Raziel arkangyal finom rezgése és intuitív sugallata, amelyet Lekszikov Attila szavain át közölhet velünk.

Rend a lelke mindennek. De még akkor is vannak kérdéseink, ha a dolgaink rendben és a megszokott mederben mennek. Hát még ha valami kizökkent, ha nem megy előre minden olyan simán. Jó ezeket valakivel átbeszélni, kérdezni, tanácsot, segítséget kérni… és újra csak kérdezni, kérdezni!

A titok nyitja a kérdésben rejlik. De az sem mindegy kinek tesszük fel, kivel folytatunk párbeszédet. Mire lehet rálátása a másik félnek. Hol van az ő kútfője, égen-e vagy a földön? Ha egy szinten van velünk, vajon lehet-e magasabb rálátása a dolgainkra?

Zajban nehezen hallani a lélek halkan súgó szavát. A lehetőségek erdejében nem könnyű meglátni az igaz utat. Érzékeink tökéletlenek, az érzékelőnek hamar maga felé hajlik a keze, könnyű elveszíteni a fonalat a rohanásban. Irányítás nélkül a belső párbeszéd is csapongóvá válhat…

Adatott mégis egy esély, hogy az ember ne egyedül hánykolódjon az élet tengerén. Lehetőség és felhívás, azért, hogy ha a szükség úgy hozza és magad is akarod, ezzel is élj: „Kérjetek, és adatik nektek, keressetek, és találtok, zörgessetek, és megnyittatik nektek. Mert aki kér, mind kap, aki keres, talál, és a zörgetőnek megnyittatik.” (Máté evangéliuma 7,7)

Élni és érteni: kiteljesíteni e kettőt, hogy az, ami szembejön a kapcsolatok közepette, szeresd és ne féld. Ebben segít ez az égbe nyúló híd, melyet a szándék, a kérés és a kérdés a bensőddel egységben épít eléd és feléd. A külső szó megerősít, de az valójában a tiéd. Belülről jön, de Raziel tudja jól, hogy megérint, ha kívülről hallod, ezért kész tolmácsolni, hogy megértsd aztán Éld.

Lelkesen érteni, megértéssel élni: a lehetőség a Tiéd. S ehhez egy választás is elég, hogy szabadon elérd! Mi akadályozna abban, hogy az életedet harmóniában éld? Jó kérdés, ezt is felteheted! Mire lehet szükség, hogy megközelítsd a célt? Elsőként célra… de, ha ez megvan, a kérdés jogos, ha válaszra vársz, zörgess, keress, szólj, akard és kérd!

Gyakori kérdések

A Razieli beszélgetés ára 15.000 Ft / fő.

A Razieli beszélgetés előtt írd össze kérdéseidet arra vonatkozóan, hogy mivel kapcsolatban szeretnél útmutatást, segítséget kapni.

5 perccel a Razieli beszélgetés előtt emailben küldjük a Zoom belépő linket.

Skype-on történő Razieli beszélgetés esetén az emailben kiküldött Skype azonosítóval vedd fel a kapcsolatot.

Emailben küldjük a számlát a Razieli beszélgetésről, ami alapján banki átutalással tudod rendezni az összeget.

Amennyiben közbejön valami és nem tudsz a lefoglalt időpontban megjelenni, akkor kérjük 48 órával a tanácsadás előtt jelezd e-mailben (tarot@piramistana.com) vagy telefonon a 06 30 497 6260 telefonszámon, különben a következő Razieli beszélgetés vagy online tanácsadás alkalmával a 10.000 Ft-os adminisztrációs díjat számítunk fel plusz költségként.