Vedd fel velünk a kapcsolatot

Keress minket emailen vagy telefonon. Mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb választ adjunk kérdéseidre.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan érhetsz el minket?

A megadott telefonszámon folyamtosan kereshetsz minket, lehetőségünk szerint azonnal visszahívunk, amennyiben hívásodat nem tudtuk azonnal fogadni legyen az a hét bármely napja, hogy kérdésedre választ adjunk!

Mennyire nehéz elsajátítani a Tarot tudását?

Magát a technikát, amennyiben lelkiismeretesen oda tetted magadat a 4. modul végére magabiztosan fogod tanulni, de ahogy az autóvezetés is a gyakorlat során folyamatosan fejlődik, így a te tudásod az idővel egyre mélyül és bővül! Az 1. modul alkalmával már az alapokat ismerni fogod, itt még sokat segítünk az elemzések során pontosítani számodra. A 2. modulban már egyre önállóban kezdtek elemezni egymásnak, ami a 3. modul során már egymást ámulatba ejtve, elgondolkodtatva segíthetitek.

Hogyan tudom használni a rendszert, ha tanácsadó szeretnék lenni?

A tanácsadóváválás egy rendkívül ellenőrzött folyamat, hiszen mások életének segítése egy felelősség teljes feladat, a teljes tájékoztatást itt találhatod róla, ahol részletesen kifejtük minden pontját:

Hogyan tudom rendezni a tandíjat illetve a tanácsadás ellenértékét?

A tanfolyam és a szolgáltatások díját utalva van lehetőség rendezni, amiről minden alkalommal a Billingon számlázó rendszerén keresztül küldjük a számlát, a számlán szereplő számlázási adatokkal!

Külföldön élek a fizetéssel kapcsolatosan milyen lehetőségeim vannak?

Euró-ban is lehet rendezni a számlát a külön erre létrehozott bankszámlaszámra, illetve az Európa Únion kívül ajánljuk a Transferwise rendszerét!