Tanfolyamok

Az iskola, a Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot képzése mellett Átfogó szellemiség, Atlantiszi névelemzés, Angyal tanfolyam, Lélekvezetés és egyéb tanfolyamokkal biztosítja, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább elfogadható módot a tanulásra.

Tanfolyamaink
Események: Tanulás és szórakozás

A táborok, előadások, kirándulások, zarándokutak segítenek abban, hogy jobban megismerjük egymást és önmagunkat. A feltöltődés, a pihenés, a szórakozás és nem utolsó sorban a tanulás jegyében nem csak Magyarországon, hanem például Egyiptomban is volt alkalmunk eseményeket szervezni.

Eseményeink
132 országban jogvédett

Az Európai Únió 28 tagállamában és a világ egyéb 104 országában nemzetközi jogvédelem alatt álló rendszer lehetőséget biztosít az embereknek, hogy tiszta forrásból származó tudáshoz jussanak és megismerjék önmagukat, pénzügyi bőségben éljenek, munkájukban sikeresek legyenek, testileg, lelkileg és szellemileg egészségesek legyenek és harmóniában éljenek az emberekkel és önmagukkal.

17 éves működés

2001 óta a Szimbolikus Szellemi Piramis rendszere jelentős fejlődésen ment keresztül. Közel 1000 ember ismerte meg tanfolyamokon, előadásokon, táborokon és egyéb eseményeken a rendszer által nyújtott tudást és közeget az önismeret fejlesztéséhez.

Komplex önismereti rendszer

A Tarot egy leképző rendszer, amely leírja életünk és világunk müködési elveit. Megmutatja minden életterületünket és azt is, hogy hogyan tudjuk kiteljesítővé és harmonikussá tenni azokat. A többi leképzési rendszerrel ellentétben, ebbe a rendszerbe beleintegrálható a Ji king, a Vasati, a Feng Shui, a Schüssler sók, az Asztrológia, a Numerológia, a Névelemzés, stb.

Vezetőség

Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerének vezetősége:

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

László Gergely

Igazgató