Tanfolyamok

Az iskola, a Szimbolikus Szellemi Piramis 3 éves Tarot képzése mellett Átfogó szellemiség, Atlantiszi névelemzés, Angyal tanfolyam, Lélekvezetés és egyéb tanfolyamokkal biztosítja, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább elfogadható módot a tanulásra.

Tanfolyamaink
Események: Tanulás és szórakozás

A táborok, előadások, kirándulások, zarándokutak segítenek abban, hogy jobban megismerjük egymást és önmagunkat. A feltöltődés, a pihenés, a szórakozás és nem utolsó sorban a tanulás jegyében nem csak Magyarországon, hanem például Egyiptomban is volt alkalmunk eseményeket szervezni.

Eseményeink
132 országban jogvédett

Az Európai Únió 28 tagállamában és a világ egyéb 104 országában nemzetközi jogvédelem alatt álló rendszer lehetőséget biztosít az embereknek, hogy tiszta forrásból származó tudáshoz jussanak és megismerjék önmagukat, pénzügyi bőségben éljenek, munkájukban sikeresek legyenek, testileg, lelkileg és szellemileg egészségesek legyenek és harmóniában éljenek az emberekkel és önmagukkal.

17 éves működés

2001 óta a Szimbolikus Szellemi Piramis rendszere jelentős fejlődésen ment keresztül. Közel 1000 ember ismerte meg tanfolyamokon, előadásokon, táborokon és egyéb eseményeken a rendszer által nyújtott tudást és közeget az önismeret fejlesztéséhez. Több tanítvány is az oktatói képesítés megszerzése után Mestertanári jogokkal rendelkezik.

Komplex önismereti rendszer

A Tarot egy leképző rendszer, amely leírja életünk és világunk müködési elveit. Megmutatja minden életterületünket és azt is, hogy hogyan tudjuk kiteljesítővé és harmonikussá tenni azokat. A többi leképzési rendszerrel ellentétben, ebbe a rendszerbe beleintegrálható a Ji king, a Vasati, a Feng Shui, a Schüssler sók, az Asztrológia, a Numerológia, a Névelemzés, stb.

Vezetőség

Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerének vezetősége:

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

László Gergely

Iskolaigazgató – Mestertanár

Oktatóink

Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerének oktatására, továbbá Tarot tanácsadásra jogosult személyek:

Réz Gergely

Mestertanár

Hajdú Zsolt

Mestertanár

Pipicz Tamás

Mestertanár

Tanácsadóink

Szimbolikus Szellemi Piramis rendszer Tarot tanácsadására jogosult személyek.

Szalay Fruzsina

Hivatalos felhasználó

Bajczi Tamara

Hivatalos felhasználó

Kun Csabáné Szabó Marianna

Hivatalos felhasználó

Papp Klaudia

Hivatalos felhasználó

Nagy Gyula

Hivatalos felhasználó

További Nagymesterek, Mestertanárok, Hivatalos felhasználók

Ezek azok a Nagymestereink, Mestertanáraink és Hivatalos felhasználóink, akik nem járultak hozzá fényképük vagy egyéb adatuk nyilvános közzétételéhez.