A revideált „A nagy Tarot  könyv” elsődleges célja megmutatni, hogy a Tarot, mint eszköz a lélek számára gyógyszerként funkcionáljon, minden megfélemlítő mellékhatástól mentesen. Ez a törekvés, mint maga a tarot ismerésnek útja is hasonlatos a parabolához folyamatos fejlesztéssel jár, ahogy ez az első könyv revideálásában is megnyilvánul.

A nagy Tarot könyvet két kötetre osztottuk, hogy a benne lévő ismeret könnyebben elsajátíthatóvá váljon azáltal, hogy az első kötet az alapokra fókuszál kizárólag, míg a második kötet már, azt egy haladóbb szinten egészíti ki.

Tartalmilag igyekszünk a könyvben a Tarot kirakási módszertant szellemiséggel kiegészíteni, hogy míg a technika a test, addig szellemünk fejlettsége teszi lehetővé, hogy a jelenben élővé váljon az ismeret.

Ezáltal a Tarot ismertetése egyben önismereti úttá vált át, ahol kezünkben tartva az archeikus képeket, mint iránytűt és kirakáson keresztül, mint térképen tájékozódva, lelki közzépontunkhoz egyre közelebb kerüljünk, amihez haladva minden lépés maga a boldogság tértől és időtől független.

Revideált 'A nagy tarot könyv' első kötet

A könyv ajánlója:

A Tarot megmutatja a választási lehetőségeinket, megmutatja, hogy melyik az az út, amin végigjárva - a lélek számára - a lehető legjobb eredmény érhető el. Megmutatja, hogy jut el valaki a legkönnyebben a szeretethez. Azoknak, akik felülemelkednek az anyagi dolgokon, azt mutatja meg, hogyan kerülhetnek egyre közelebb saját lelkükhöz, hogyan tudnak a szeretet, a kiegyensúlyozottság és a béke állapotába eljutni. Aki nem csak az anyag vonzásában él, annak megmutatja, hogy a Teremtő milyen eszközöket adott ahhoz, hogy a lehető legteljesebb életet élhessük.

Revideált 'A nagy Tarot könyv' első kötetének ára: 8.500 Ft.
+ 2.500 Ft. postaköltség

    A jelentkezés gombra való kattintással elfogadod az Adatvédelmi szabályzatot!