Attila Tanácsadás

Online tanácsadás – Március 31-ig kedvezményes 30.000 forintos áron a 35.000 forint helyett.

Személyes tanácsadásra is van lehetőség a Móricz Zsigmond körtéren, kérjük az alábbi telefonszámon érdeklődj:
0630-497-6260

Személyre szóló, komplex megoldások
Otthonod kényelméből élvezheted az online tanácsadás előnyeit. A benned élő archeikus képek segítségével fogjuk feltárni a problémák okait és megtalálni a megoldást azokra. Lemegyünk a probléma mélyére és annak valódi forrását kezeljük. Kérjük, amennyiben tudod, előre gondold át, miben tudunk segíteni. Az a legjobb, ha már konkrét kérdésekkel érkezel.

Kiforrott ezoterikus tudás

A tanácsadás során már nem „általános ezotériát” fogsz találni, hanem olyan összefüggéseket, amelyekről még valószínűleg még nem hallottál. A már meglévő ismereteidet pedig új megközelítésben fogod látni.

Életterületek alakulása

A konkrét kérdésen túl egyetlen tanácsadás alkalmával képet kaphatunk a kérdező minden életterületének (munka, szülők, gyerekek, párkapcsolat, pénz, érzelmek, gondolati világ, utazások, egészség stb.) alakulásáról és a beavatkozási lehetőségeiről.

Tudatalatti programok feloldása

Felismerhetjük az emberi tudattalanban található képeket, programokat, hitrendszereket, lenyomatokat, azonosulásokat, bevésődéseket (egyéni, családi vagy emberiség egészére vonatkozó), amelyek hatnak az életünkre.

Gyakori kérdések

Az online tanácsadás ára 30.000 Ft / fő.

A tanácsadás előtt írd össze kérdéseidet arra vonatkozóan, hogy mivel kapcsolatban szeretnél útmutatást, segítséget kapni.

5 perccel a tanácsadás előtt emailben küldjük a Zoom belépő linket.

Skype-on történő tanácsadás esetén az emailben kiküldött Skype azonosítóval vedd fel a kapcsolatot.

Emailben küldjük a számlát az online tanácsadásról, ami alapján banki átutalással tudod rendezni a tanácsadás díját.

Amennyiben közbejön valami és nem tudsz a lefoglalt időpontban megjelenni, akkor kérjük 48 órával a tanácsadás előtt jelezd e-mailben (tarot@piramistana.com) vagy telefonon a 06 30 497 6260 telefonszámon, különben a következő tanácsadás alkalmával a tanácsadás árához 10.000 Ft-os adminisztrációs díjat számítunk fel plusz költségként.

online-tancsadas-photo-1

Személyre szóló tanácsok otthonod kényelmében

Az online tanácsadás során komplex, személyre szóló megoldásokkal szolgálunk. Lemegyünk a probléma mélyére és annak valódi forrását kezeljük. Kérjük, amennyiben tudod, előre gondold át, miben tudunk segíteni. Az a legjobb, ha már konkrét kérdésekkel érkezel.