Tarot tanácsadás L.A

Online tanácsadás

Személyes tanácsadásra is van lehetőség a Móricz Zsigmond körtéren, kérjük az alábbi telefonszámon érdeklődj:
0630-497-6260

A tanácsadás ára 30.000 forint.
Várunk szeretettel!

Otthonod kényelméből élvezheted az online tanácsadás előnyeit. A benned élő archeikus képek segítségével fogjuk feltárni a problémák okait és megtalálni a megoldást azokra. Lemegyünk a probléma mélyére és annak valódi forrását kezeljük. Kérjük, amennyiben tudod, előre gondold át, miben tudunk segíteni. Az a legjobb, ha már konkrét kérdésekkel érkezel.

Kiforrott ezoterikus tudás

A tanácsadás során már nem „általános ezotériát” fogsz találni, hanem olyan összefüggéseket, amelyekről még valószínűleg még nem hallottál. A már meglévő ismereteidet pedig új megközelítésben fogod látni.

Életterületek alakulása

A konkrét kérdésen túl egyetlen tanácsadás alkalmával képet kaphatunk a kérdező minden életterületének (munka, szülők, gyerekek, párkapcsolat, pénz, érzelmek, gondolati világ, utazások, egészség stb.) alakulásáról és a beavatkozási lehetőségeiről.

Tudatalatti programok feloldása

Felismerhetjük az emberi tudattalanban található képeket, programokat, hitrendszereket, lenyomatokat, azonosulásokat, bevésődéseket (egyéni, családi vagy emberiség egészére vonatkozó), amelyek hatnak az életünkre.

Gyakori kérdések

A tanácsadás előtt írd össze kérdéseidet arra vonatkozóan, hogy mivel kapcsolatban szeretnél útmutatást, segítséget kapni.

5 perccel a tanácsadás előtt emailben küldjük a Zoom belépő linket.

Skype-on történő tanácsadás esetén az emailben kiküldött Skype azonosítóval vedd fel a kapcsolatot.

Emailben küldjük a számlát az online tanácsadásról, ami alapján banki átutalással tudod rendezni a tanácsadás díját.

Amennyiben közbejön valami és nem tudsz a lefoglalt időpontban megjelenni, akkor kérjük 48 órával a tanácsadás előtt jelezd e-mailben (tarot@piramistana.com) vagy telefonon a 06 30 497 6260 telefonszámon, különben a következő tanácsadás alkalmával a tanácsadás árához 10.000 Ft-os adminisztrációs díjat számítunk fel plusz költségként.

online-tancsadas-photo-1

Személyre szóló tanácsok otthonod kényelmében

Az online tanácsadás során komplex, személyre szóló megoldásokkal szolgálunk. Lemegyünk a probléma mélyére és annak valódi forrását kezeljük. Kérjük, amennyiben tudod, előre gondold át, miben tudunk segíteni. Az a legjobb, ha már konkrét kérdésekkel érkezel.