Szívem nagy szeretettével írtam ezt a könyvet és ajánlom számotokra.

Ez a könyv elsősorban egy hiányt szeretne pótolni. A Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerében eddig nem került nyilvános kiadásra a Kis Arkánumok mondanivalója.

Vedd figyelembe, hogy tiszta szándékom alapján, azonban a teljesség igénye nélkül, 30 év tapasztalatát összesűrítve kívánom bemutatni a Tarot kis sorozatának jelentéstartalmát. Ellentétben a hagyományos értelmezésekkel, itt egy újfajta szellemi megközelítést választok. Az örök jelen, vagyis a végtelen és örök teremtő szeretet szemszögéből vizsgálom meg a kissorozat jelentéseit.

Véleményem szerint, őseink határozottan ránk hagyták azt a meggyőződésüket, hogy az ember mint szellemi lény, öntudatánál fogva éppen úgy szemlélője világának, mint ahogyan teremtője is annak. Az aktivitás és passzivitás, mint teremtő megengedés és megengedő teremtés, csodálatosan van meg az elemek egyesítésének szent misztériumában.

A lelkünk, ami Istentől, vagyis a végtelen szeretettől kapott önazonos részünk, a szeretet, az életigenlés, vagyis az öröm, illetve a megbocsájtás vagyis a teljes és tökéletes elfogadás nemes hármasságának útján éli meg akaratának, gondolatának, érzéseinek és cselekedeteinek, teljes mivoltát.

Természetesen a végtelenségig tudnánk folytatni az azonosságok színterét, de itt csupán esszenciális összefoglalót szeretnék tovább adni, mint ahogy írtam, a teljesség igénye nélkül.

Örök Körök Őrei - Tarot Kis Arkánumainak titkai

A könyv ajánlója:

A Tarot az élet képei, amelyek végtelen egyszerűségükben, az egyetlen nagyszerűségét hirdetik. Képesek vagyunk általa felismerni, tudatosítani azt a csodálatos jelent, amit úgy nevezünk, élet. A Tarot nem jósol, csupán tükröt tart nekünk.

Megmutatja számunkra, hogy a döntéseink a kezünkben vannak, így igaz azaz ősi mondás, hogy mindenki saját sorsának kovácsa. Itt az üllő a szeretetünk, a kalapács pedig az igazságunk, ahol formáljuk a valóságunkat. Kívánom, hogy mindenki megtanulja általa a szeretetteljes felelősségvállalást a saját életéért.
Hiszem, hogy így, a végtelenből jőve, egy új és örök végtelen tárul fel előttünk.

Limitált példányszámban áll rendelkezésre!

A könyv ára: 7.500 Ft.
+ 2.000 Ft. postaköltség

    A jelentkezés gombra való kattintással elfogadod az Adatvédelmi szabályzatot!