Tarot Webinárium – Ismerd magad bárhol is vagy!

Nemzetközi viszonylatban is egyedülálló képzésünk a Tarot elmélyült ismeretéhez segít hozzá és egyúttal olyan naprakész életvezetési módszerekkel, technikákkal és nézőponttal ajándékoz meg, amely a mindennapok közepette az élet minden területén hathatós segítséget nyújt.

Miben különleges a Tarot webinárium?

1. Tudatos és tudattalan világ
Leképzési rendszerünk megjeleníti a tudatosan felfogott és a tudattalanul ható világunk egymásra hatását, így lehetőségünk van megismerni és feltérképezni, hogy a külső dolgok milyen belső impulzusok hatására jöttek létre, mit jelképeznek, mire hívják fel a figyelmünket.
2. Kiforrott ezoterikus tudás
A Tarot webináriumot úgy építettük fel, hogy itt már ne csak „általánosító ezotériával” foglalkozz, hanem olyan mély összefüggésekkel, amelyekről ebben a formában talán még nem hallottál, és amelyeket önmagadban még nem tudatosítottál. Ha ebben rejlik némi igazság, úgy a már meglévő ismereteidet is új megközelítésben értékelheted és alkalmazhatod.
3. Kiteljesíti életed minden aspektusát
A Tarot webinárium tehát egy eszköz, egy kulcs önmagadhoz, ami segít, hogy mindinkább saját lényed és mások elfogadásának és szeretetének útján járj, kiteljesítve életed minden aspektusát.
Az 1. videócsomag gyakorló óra témái

Átfogóan bemutatjuk a Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerét, ezáltal a résztvevők tisztább képet kapnak iskolánkról és az általunk képviselt tanítás alapelveiről. Beszélünk a Tarot történetéről, az elemek és életünk kapcsolatáról a mindennapokban, és természetesen megvizsgáljuk a Tarot Nagy Arkánumainak alapvető jelentéstartalmait is.

A 2. videócsomag gyakorló óra témái

A Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerének egyediségéről és valódi lelkületéről lesz szó a második csomagban. Megismerjük a lenyitások tanát, ami a lapokat, mint életünk alkotói köveit végtelenszámú formában képes felépíteni, ezáltal sokkal árnyaltabb választ kaphatunk kérdéseinkre. Ez teszi lehetővé, hogy egyetlen kirakásból számos kérdésre tudjunk választ kapni, minden életerület és helyzet egymásra hatása által.

A 3. videócsomag gyakorló óra témái

A harmadik alkalommal megismerkedhetsz a kontrol lappal, ami által dinamikusan kaphatsz választ az élethelyzetekre vonatkoztatóan. Megnézzük továbbá, hogy hogyan ismerhetőek fel a Tarot kirakásokban a feladatok és hogyan okozhatnak ezek megoldása harmóniát életünkben. Mindezek építik segítői kommunikációnkat és segítik azt, hogy a későbbiekben könnyebben, érthetőbben át tudjuk adni a kártya által mutatott információkat a kérdezőnek.

A 4. videócsomag gyakorló óra témái

Személyjelölőd és a szeretet megélése

A Tarot alapkirakásának segítségével megismerjük a saját személyjelölőnket, ami alapján egymás kirakásaiban is felismerhetjük saját üzenetünket. A személyjelölőink által saját természetünkről, viselkedési mintáinkról szerezhetünk tudomást. Átláthatjuk a szeretetnyelvek összefüggéseit a kapcsolatrendszerünkben,

Megtanuljuk mi a legkézenfekvőbb módja a szeretet kifejezésének a helyzetünkben, és hogy hogyan tudunk feltöltődni a szeretet által a legkönnyebben.
A szeretet a cselekvésen keresztül teljesedik ki, amit az öt elemhez rendelve az alábbiakat kapjuk: minőségi idő, szolgálat, ajándékozás, testi érintés és kedves szavak. Vajon mikor melyik a kulcs ahhoz, hogy önmagunkkal és másokkal harmóniában legyünk?

Az 5. videócsomag gyakorló óra témái

Családtagok és hatalmi játszmák a kirakásban

A kirakásban felfedezhetjük a családtagjainkat, így megismerhetjük a hozzánk közel álló emberek aktuális helyzetét, szerepét, és így egymást támogathatva haladhatunk életünk útján előre.

Azáltal, hogy adott esetben fény derül a hatalmi játszmákra és generációs mintákra, kitérünk arra is, mit érdemes tenni azért, hogy az egyensúly újra helyre álljon és lehetőleg tartós maradjon.

Az 6. videócsomag gyakorló óra témái

A hat személyjelölő kártyalap részletes kifejtése, és az életutunkra segítséget kérő talizmán készítése

A 22 nagy arkánum 6 személyjelölő lapját szintenként és pozíciójukban vizsgáljuk meg a Szimbolikus Szellemi Piramis kirakási rendszerében, ezzel segítve az analógiás gondolkodást. A talizmán egy olyan eszköz, amelynek célja valamilyen életterület támogatása. Adott kérdésre és kérésre készítjük el a kirakás alapján, egyszerű geometriai szimbólumokat alkalmazva, hogy angyali erők érkezzenek segítségünkre élethelyzeteink megoldásában.

Kezdő Időpontok (2024):
Hétköznapi oktatás: 06. 07. (péntekenként kéthetente)
A részletes időpontok lentebb találhatóak! 🙂

0 nap 00 ó 00 p 00 mp

A hétköznapi képzés: 24 alkalom
29.000 forint/hónap
Egyösszegű fizetés esetén 30% kedvezmény:
240.000,-

  A jelentkezés gombra való kattintással elfogadod az Adatvédelmi szabályzatot!

  A Tarot webinárium felépítése

  Megismered a Nagy Arkánum lapjainak jelentéstartalmait.

  Megismered a kapcsolatot az öt elem és az életed főbb területei között.

  Megismered a Tarot lehető legteljesebb kirakását, a pakli kettéválasztási szabályait, a kirakásban elhelyezkedő lapok sorrendjét, az energetikai és információs diszharmónia meghatározását.

  Megtanulod, hogyan tedd fel a megfelelő kérdést.

  Megismered a Szimbolikus Szellemi Piramis lelkét képező “lenyitások tanát”, amivel a legtöbb ember kérdésére megtalálhatod a helyes válaszokat.

  Megismered a kirakáson belüli életerületek helyét, illetve a saját magadban és a projektált külvilágban végbemenő folyamatok, összefüggések mozgatórugóit.

  Megismered a személyjelölő lapokat, illetve a saját személyjelölődet.

  Megismered az 5 szeretetnyelvet és azt, hogy a személyjelölők ismeretében hogyan tudod leghatékonyabban megélni és kimutatni a szeretetet a cselekvésben.

  Megtanulod a családtagjaid helyét a kirakásban.

  Megtanulod, hogyan tudod a hatalmi játszmákat feloldani, egyensúlyt teremteni, hogy minden kapcsolat szeretetteljes kötelékként működjön.

  Megismersz egy olyan technikát, amelyben a korábbi kirakásoktól eltérően nem csak kérdéssel, hanem kéréssel fordulunk a Tarot világához, azért, hogy harmonizáló szimbólumok és angyali erők segítségével juss előre áldásos céljaidban.

  A 22 Nagy Arkánum személyjelölő lapjai szintenként és poziciójukban fedik fel igazán jelentéstartalmukat, így nyújtva segítséget az elemzés során.

  A hétköznapi oktatás Időpontjai 18:00-20:00-ig:

  2024. 06.07.+06.21.
  07.05.+07.19.
  08.02.+08.16+08.30.
  09.13.+09.27.
  10.11.+10.25.
  11.08.+11.22.
  12.06.+12.20.
  2025:
  01.10.+01.24.
  02.07.+02.21.
  03.07.+03.21.
  04.04.+04.18.
  05.02.

  A tanfolyam rólad is szól

  A Tarot webinárium gyakorlati részeiben személyes kérdéseiden keresztül tudsz gyakorolni.
  “Amikor az emberekkel találkozom, meglep, hogy mennyire a hiányra és a külső problémára fókuszálnak. Túl sok energiát és időt töltenek azzal, hogy kint oldjanak meg olyan feladatokat, amelyek belső hozzáállásuk termékei. Ezáltal valójában eltávolodnak önmaguk és az élet szeretetétől egyaránt. A Tarot webinárium célja, hogy közelebb kerülj a szeretethez és megtanuld az élet törvényeit.
  Lekszikov Attila Péter – spirituális tanító
  A Nagy Tarot könyv szerzője

  Gyakorlati oktatás videói a felhőben

  A gyakorlati oktatáson készült felvételeket és a tanuláshoz szükséges dokumentumokat Google Drive-on keresztül osztjuk meg veled. Így telefonon, laptopon és tableten is újra tudod nézni a tananyagot.

  Zárt Facebook csoport

  Zárt Facebbok csoportot biztosítunk számodra, amiben követheted az aktuális feladatokat, megismerkedhetsz a tagokkal és a tanfolyammal kapcsolatos értesítéseket is itt találod.

  Miért válaszd a
  Tarot webináriumot?

  Otthonod kényelméből élvezheted a tanulásnak, a tudás megszerzésének és az önismeretnek igazi ízét! Egy olyan szuperintenzív előadás-sorozat részese lehetsz most, ami teljesen egyedülálló és felépítésében is különleges!
  132
  ORSZÁGBAN JOGVÉDETT
  ÉVEZREDES
  BÖLCSESSÉGEK
  22
  LAPOT HASZNÁLJA
  19
  ÉVE MŰKÖDIK

  Tarot kártya

  Kérjük, hogy ha még nem tetted meg, szerezz be egy saját Tarot kártyapaklit, mert ezzel tudod gyakorolni az elméletben megtanultakat! Szinte bármilyen kártya jó. A kártya képein megjelenő üzenet talán maga választja ki a tulajdonosát, így mindenki megtalálja a neki megfelelőt.

  Segédletek

  Az elsődleges segédanyag maga videókönyvtár, amely külön témákra bontva, részletesen segíti a tanulást!

  ONLINE ELŐADÁSOK ZOOMON KERESZTÜL

  A gyakorlati részeket online oktatjuk

  Az online előadásokhoz a Zoom alkalmazást választottuk, melyet számítógépedre telepítve vagy a telefonodra a Zoom applikáció letöltésével tudsz használni. Az előadásokról felvétel készül, melyek megvágva, szuper minőségben visszanézhetőek! A belépéshez szükséges információkat e-mailben küldjük közvetlenül a tanfolyam kezdete előtt, ezért kérünk különösen ügyelj, hogy pontosan add meg az e-mail címedet a jelentkezéskor!