Teremtő szó tanfolyam

A nevünkbe kódolva a nekünk szánt energiák visznek előre életünk megélésében. Látszólag kívülről adnak jelt, de valójában lelkünk rejtett üzeneteiről van szó. Segítség és fogódzó ez, amiben a végtelen szellemi erő halk sugallatait ismerhetjük fel, amivel biztat téged: „Nem vagy egyedül, te ezt is jól megoldod, mert veled vagyok és a végtelenből végtelen erőt tudok biztosítani neked.”

0 nap 00 ó 00 p 00 mp

40.000 Ft (2 részletben is lehet)

  A jelentkezés gombra való kattintással elfogadod az Adatvédelmi szabályzatot!

  Hullámzás ritmusa

  Ahogy a hang is hullámokban rezdül és terjed ki, úgy létezésünknek is van egy ritmusa. Ennek a ritmusnak az oda-vissza hatásáról tudhatsz meg többet saját neved elemzése által.

  Karmikus feladatok

  A szavakban rejlő mozgató hatás a létezésünkért való felelősségünket hívja elő. Ismerd fel a kimondott szó erejét!

  Betűk és hangok

  A betűk és hangzók olyan jelek, amelyek létezésünk alapjaira mutatnak rá. Építőkövei a szónak, az igének, a megtestesülésnek. „Kezdetben volt az Ige…” (Jn 1,1)

  A tanfolyam menete

  A résztvevők nevein keresztül gyakorlunk, illetve az előadás után a teljes felvételt vissza lehet nézni, amit a Google Drive-ra töltünk fel!

  2024. 07. 25. Csütörtök

  Kezdés 18:00-kor 21:00-ig tart

  2024.08. 08. és 08.22. és 09. 05. Csütörtök

  Kezdés 18:00-kor 21:00-ig tart

  A tanfolyam rólad is szól

  A tanfolyamon a teljes neved elemzésében is részesülsz. Megtudod, hogy milyen generációs mintákat örököltél, a karmikus feledataidat és a nevedben rejlő erősségeidet.
  0 nap 00 ó 00 p 00 mp

  40.000 Ft (Részletfizetési lehetőséggel)

   A jelentkezés gombra való kattintással elfogadod az Adatvédelmi szabályzatot!

   Miből áll az teremtő szó tanfolyam?

   Név, ami a benned élőt létre hívja!

   Neved ereje a jelen pillanatban is biztosítja neked, hogy elérd, amit szerető fénylelked megtapasztalni kíván. Ami benne rejlik, hogy kiaknázd. Ott van veled a munkahelyeden, átölel amikor szeretett kapcsolatodban megpihensz. A neved szent misztériuma adja meg számodra, hogy élj és egészséges légy és biztosítja számodra a bőség elérésének útját a magad egyedi módján. Mert a teljesség egyedi megtapasztalása az, amit a benned lévő végtelen szeretet megélni kíván.

   Generációs minták, avagy a vezetéknév

   Minden család tudatos választás a lélek szempontjából. A feladatainkat a születésünktől kezdve megválasztjuk és felvállaljuk. Az út, az élmény, amit bejárni kívánunk családunkból mintázataiból kiindulva járja be az élet szövevényes útját. Vezetéknevünk mint zászlónk jelzi a világban, mit kívánunk a tér-idő ezen pontján a világban Rend-ezni. Tehát a keresztnév egyéni szellemiségünket, a vezetéknevünk pedig vállalt feladatunkat mutatja, és ez a kettő egymásra és a külvilágra együttesen hat, összefonódva.

   Cég vagy vállalkozás neve

   Egy cég létrejötte a küldetésből indul, abból a mintából, amivel szerep szerint azonosul. Hogy kíván a térben megnyilvánulni? Hogyan kívánja a létezést szolgálni? A név a betűkön és a hangokon keresztül már tudattalanul is megszólítja a vele kapcsolatba kerülő embereket. Egy vállalkozásban tehát a nevet tudatosan is meg lehet választani, aszerint, hogy mit kívánunk vele kisugározni, és ez a hatás fog visszatükröződni.

   Komfortzóna, avagy az egó nyugalma

   A neved nem csak a feladataidról ad képet, hanem arról is, hogyan tudod életedet élvezettel élni. Az életnek nem az a célja, hogy harccal és verejtékkel legyen tele, hanem pont ellenkezőleg: hogy felismerd azt, hogy létezésed az isteni teljesség egyszeri sugara, kifejeződése. Neved segíthet abban, hogy amikor hallod a világban, öntudatlanul is a középpontod felé fordulj. Az Atlantiszi névelemzés pedig abban segít, hogy a neved ismeretéből tudatosan is töltekezz, ráhangold magad a létezés magasabb rendű rezgéseire, s visszatérj oda, abba a minőségbe, amiben a jelent boldogsággá alakíthatod.