Amikor gyakoroljuk az elengedést, valójában a megengedést hozzuk létre az életünkben. Mert az elengedésben rejlik az igazi felszabadulás.

Ugyanis a ragaszkodásunk, vagyis birtokolt elképzeléseink, azaz, hogy valaminek hogyan, mikor, és milyen módon kell megvalósulnia, nem más, mint életünk teremtése. Ilyenkor használjuk a teremtőerőnket és fejben megírjuk, elképzeljük az eseményeket. Amikor pedig úgy történik, ahogyan mi elképzeljük, akkor azt mondjuk jó napom van. Ha pedig nem úgy, akkor azt: rossz napom van. Ilyenkor tudattalanul is létrehozzuk azt a kettősséget, amire azt mondjuk, jó és rossz. Erőfeszítéseket teszünk innentől, hogy az életünk jól alakuljon. De vajon ilyenkor hol van a béke, a szeretet, az élet élvezete?

Ezen a tanfolyamon megtanuljuk a nyitott teremtést, a belsőnkre való hallgatást, a megengedés nagyszerű állapotát, ahol az ember nem görcsösen, erőfeszítéseket téve éli meg azt a csodálatos hatalmat, amit a teremtő rábízott.
„Attila, amikor megengeded magadnak, hogy a feladataid megoldásában segítsünk, akkor valójában egyet teszünk, közelebb viszünk ahhoz a szeretetteljes és gazdag létezéshez, aminek a legszebb példája te magad vagy. Így segítünk tudatosítani számodra, hogy te az elképzeléseidnél is sokkal több vagy. Nyisd meg magad annak a csodának, amit az egész létezés lát benned.”
Beszélgetésem az Angyalommal: részlet

Amit megtanulunk, az a gyors és jelenorientált kapcsolat azzal az angyali valósággal, amivel rendelkezel. Mert az Isteni valóságod, fényt és boldogságot teremt.

A nyitott teremtés: Mi is az? Talán egy felismerés, a végtelen és szeretetteljes valóság erejébe való elmélyülés. Ebben az órában megtanulhatod, hogy hogyan is érezheted és értheted meg ezt az elmélyülést, hogyan is kell azt csinálni.


A belsőnkre hangolva:
Amikor a belső világodról beszélünk, valójában arról beszélünk, hogy te mint szellemi lény, hogyan alkotod meg életed történéseit. Ennek a világnak az elvárás rendszerét mint vonzási pontokat fogjuk ebben az órában megvizsgálni.


A megengedés hatalma:
Amikor az ember felfedezi, hogy fárasztó evezés helyett az élet áramlata is viheti csónakját a vízen. Amikor az emberi szellem szabadságának madara nem elvész a végtelen információk viharában, hanem szárnyait kitárva siklik a levegőég láthatatlan útjain.

A gazdagság felfedezése: Az, hogy belsőmre hallgatva nyitottan felismerem a megengedésben rejlő erőt. Valójában rácsatlakozok egy olyan tudatossági szintre, ahol a probléma, vagyis a megoldandó feladat már készen is van. Ebben az órában a fő feladat, ennek megtapasztalása lesz.

A kapás öröme: Amikor megkapod azt, amit szeretnél, valójában csak megengedted, hogy testet öltsön az a szellemi valóságod, ami eddig gondolati világod rejtett dimenziójában élt. Ennek a folyamatnak a gyorsabbá tételéről fogunk beszélni, vagyis az ellentétek feloldásáról, azért, hogy megéld az egyetlen csodát, ami te vagy.

2023.03.12.
0 nap 00 ó 00 p 00 mp

20.000 Ft

Error: Contact form not found.

A jelentkezés gombra való kattintással elfogadod az Adatvédelmi szabályzatot!