A Teremtő erők felszabadítása

vagyis ne teremtsünk időt a szenvedésre.

A korlátok kifejeződhetnek egy híd pilléreiként de a börtön rácsaiként is. Nem más ez mint maga az anyag, ami a mi tudatosságunk alapján formát ölt itt a tér- idő világában. A tudatos teremtés hidat teremt a boldogság újabb aspektusa felé, a tudatalattiból származó képek viszont falakat építhetnek, hiszen a célja a biztonság fenntartása, vagyis a feltételezett veszély elhárítása. Hogy szabad légy, a falakat a tudatod perspektíva váltásával bonthatod le. Így ezek az önkéntelen energiák a helyükre kerülnek és a harc helyett, immár megbékélésben működnek együtt veled. A szabadság, a tudatosságunk mértékében rejlik, ahol a félelem csak a szeretet hiánya.

Ezen a tanfolyamon megvizsgáljuk, hol van az életünkben a tagadás, hogy az életünkben lévő felelősséget hol hárítjuk és megnézzük, azt milyen védekező mechanizmussal működtetjük, hiszen a tudattalan sémák tudatosítása, minden oldás eszenciája. Szabadítsd fel a tudatod, hogy lelked magasabban szárnyalhasson!

Az egész órán kirakásokon keresztül gyakorlunk, ezért kérjük küldd el a saját kirakásod. Bármit is kérdezhetsz, de specifikusan az elakadásodat fogjuk megvizsgálni! 😊

Tematika - (07.14. 9:00-14:00.)

A tudatosság, vagyis teremtői mivoltunk felismerése:
Mit jelent jelen lenni, vajon én most jelen vagyok? Nem mindig egyszerű, hiszen a jelennek van egy újító aspektusa, ami ránk is vonatkozik.
Rövid gyakorlatban meditálunk és a jelenre hangolódunk.

A Tarot, mint teremtői aspektusunk röntgen képe

itt a 8/18, 9/19-es pozíciót vizsgáljuk meg, hogy milyen a jellennel kapcsolatos állapotunk, mert ez a kapcsolat szükséges ahhoz, hogy a négy testünket (Isteni, szellemi, érzelmi, fizikai) szinkronba hozzuk. Vagyis magunkat magunkkal együttműködővé tegyük.

Védekező mechanizmusaink

A 2/12-es pozícióban megvizsgáljuk az elménk védekező aspektusait, illetve energia szintjét, hogy hol vagyunk tagadásban a saját világunk realitását illetően. A probléma lap mutatja meg, hogy mi az, amitől az elménk fél.

Érzelmi korlátaink megismerése és feloldása:

A 4/14-es pozícióban megvizsgáljuk, hogy érzelmileg hol is állunk, illetve milyen maga az érzelmi aspektusunk, a megújult érzelmi létrát itt mutatjuk be. Érzelmi elakadásainkat az akadály lapban fogjuk vizsgálni.

2024. 07. 14. 09:00-14:00
0 nap 00 ó 00 p 00 mp

20.000 Ft

    A jelentkezés gombra való kattintással elfogadod az Adatvédelmi szabályzatot!