Tarot továbbképzés – a Tarot rejtélyeinek nyomában: a 23-as L.A.P.

A tarot évezredes hagyománya hol nyíltan, hol burkoltan szól egy utolsó lépcsőfokról, ami az emberi léten túlmutató állapot lehet. A kártyasor befejező képe, a 22-es arkánum. Megválaszolatlan kérdése, hogy a Bolond valójában bolond és nem veszi észre – mert álomvilágban él – az előtte tátongó szakadékot, így öngyilkos lesz, vagy esetleg olyan lélek, aki a földi világ kötődéseitől mentesen olyan dimenziót lát, amit az átlagember nem, így viszont egy felemelkedett mester, aki a láthatatlan hídon új valóságokba emelkedik. Talán úgy, ahogyan Jézus a tanítványok szeme láttára eltűnik a földről.

„Az Úr azért, minekutána szólott vala nékik, felviteték a mennybe, és üle az Istennek jobbjára.”

Márk evangéliuma 16 rész 19 verse
Ezen a tanfolyamon olyan kérdéseket járunk körbe például, mint hogy: tényleg létezhet-e a 23-as, 24-es arkánum? Van-e rá utalás az emberiség történetében? Mit mutathat meg, mit taníthat nekünk ez? Milyen logikai láncon keresztül érezhetjük meg ezeket?
Mert a végtelenből fakadó létezés teljes valósága, az abszolútumának engedelmeskedvén, megéli önnön vagyok-ságát.
Én vagyok a szeretet, ami érted él, mert én vagyok a halál, ami az életedért él.

Lekszikov Attila

Tematika - (02.05. 9:00-14:00.)

Bevezetés

Amit megtanultam? Összefoglaló, tapasztalat, 30-év tanításának, tanulásának keresésének rövid története. Amit én megtaláltam, vagy csupán azt hiszem, hogy megtaláltam: életemen és halálomon is túl mutató örök valóságot: azaz LAP=LGA.

A dendera-i Hathor templom titka

A kőbe vésett és épített örök tanúbizonyság? Az ég és a föld, a születés és halál, a fordított Zodiákus titka.

Az idő felosztásának rejtélye

A térben megépített szakrális színtér, a templom után barangolunk egy kicsit az idő felosztásának törvényeiben is. Miért 60-as rendszer? Miért 24 óra? Miért 360 fok és 365 nap? Miért 12 hónap?

A Transzcendens lapok törvénye

A januári továbbképzés tanításai után megvizsgáljuk a 4 elem által a 4 beavatási utat, 1-10-19, 2-11-20, 3-12-21, 4-13-22, mondanivalóját.

23-as?

A kvintesszencia, azaz 5 elem útja. A megtestesült és örök szeretet útja, ami önmagában önmagáért van és létezik, mert a szeretet az szeretet. Hit, tudás, mérés, emberi elképzelések nélküli. Mindegy, hogy mit gondolsz róla, mert az csak a te korlátodat mutatja, mert így tudsz túljutni a kettőség kétségén, azaz a 22-es arkánumon. 5-14-23. A hit, a mérték, az egyesülés útja.

2023.02.05.
0 nap 00 ó 00 p 00 mp

20.000 Ft

Error: Contact form not found.

A jelentkezés gombra való kattintással elfogadod az Adatvédelmi szabályzatot!