Tarot továbbképzés: A lélekfelvállalás

A minden emberben megjelenő egyetlen lélek, vagyis a szeretet folyamatosan árad. Ezt az áradást legtöbbször változásnak fordítjuk le a tudatunkban. Lehetőségnek a fejlődésünkre; de néha kihívásnak, próbának, feladatnak látjuk. Pedig csak az örök Isten végtelen tökéletességének megnyilvánulása. A választhatóság tárháza, ahol helyzetről helyzetre egyre nagyobb boldogság irányába haladhatunk. Ez az út a szabadság útja. A lélek, a szeretetünk felszabadulásának útja.

Ezen a tanfolyamon lelkünk felvállalásának nyílegyenes ösvényét tanuljuk meg. Mindezt azért, hogy az életünk megtapasztalásának teljességét a tudatunkkal is megértsük.
Hogy lelkünk, a bennünk élő szeretet, saját fény-énünk mind tisztább ragyogásában, a teremtő Isten végtelen tükörképe legyen.
Várunk szeretettel, hogy ne csak elvont tanítás, hanem életformáló hatóerő birtokában valóban azt tudd mondani: a Tarot maga az élet.

„Szeretettel szeressétek egymást, így lesztek ti az élő szeretet”

Lekszikov Attila

Tematika - (12.10. 9:00-14:00.)

Mi is az, hogy lélekfelvállalás

„Amikor Én mint élő szeretet teljes hatalmamban megmutatom neked önnön lényemet. Te felismerheted boldogságod útját. Vezetlek és kérlek, hogy felismerd, többről többre, szabadságról szabadságra szabad neked menned.” Ebben az órában megismerjük a lélek állapotot, amiben és amiért leszületünk ide a földre.

 

A nyílegyenes ösvény

Fellépni, felmenni a szűk ösvényen, mindezt azért, hogy megéljem saját tökéletességem teljességét. Itt beszélünk azokról a fogódzkodókról, amelyek ismerete segít helyesen értelmezni az életünkben előforduló eseményeket.

 

A Tiltólapok szerepe

Miért mutat a Tarot tiltást, amikor a lélekfelvállalásra kérdezünk rá? Vajon minden időpillanatban felismerhető életünk szeretetének teljessége? Ezek és hasonló kérdések megvitatására teszünk próbát ebben az órában. „Mert veled és benned élem meg valóságod teljességét.”

 

Az elemzés metodikája

Pozíciók mélyebb jelentése. A probléma lap és az akadályozó lap szerepkörei. A kártyák módosított jelentéstartalma. Azaz: hogyan értelmezzük a kirakást lélekfelvállalás szempontjából.

Vezetett gyakorlás

Mindenki a saját kirakásán lépésről lépésre, Attila és Gergely vezetésével, gyakorlatban is kipróbálhatja a tanultakat.

2022.12.10.

20.000 Ft

    A jelentkezés gombra való kattintással elfogadod az Adatvédelmi szabályzatot!