Higgy magadban, úgy, ahogyan a szeretet hisz benned!

Az önmagunkba vetett hit kialakításának fejleszthetőségéről fogunk beszélni.

Éljen a hit csodálatos teremtő hatalma!

Ezen az alkalmon a Főpap és az Ördög kártyalapjának jelentéstartalmát, illetve módosulásait nézzük meg, nem csak a pozíciókban, hanem a társ kártya vonatkozásában is.
Az önmagadba vetett hit valójában az életedbe vetet hit. Mindannyian hiszünk az életünk számtalan vonatkozásában. Ugyanis a hitünk és tudásunk szorosan összekapcsolódó fogalom. Tanulni és tudni nem más, mint önmagad számára igazolni, hogy képes vagy rá. Gondolj vissza gyerekkorodra, amikor a cipőd bekötését tanultad meg. Ma már ugye nem hiszed azt, hogy ez neked nem fog sikerülni?

„Ugyanis az önmagadba vetet hit valójában a cselekvésedbe vetett hit. Meg tudom csinálni!”

Tematika - (12.03. 9:00-14:00.)

Az önmagamba vetett hit; mi is az?

Vagyis a Főpap 5. Arkánuma. Tudatos és nem tudatos hitrendszereink, sémáink valóságának tárháza. Alakítható? Igen, sőt tanulható és fejleszthető. Mert a „Hit hallás által” van.

Az Ördög, mint a saját ”mag”-unk lapja?

A formába öntés és a kötődéseink lapja. Fényünkkel együtt járó feladat, az alkotásunk eredményeinek összessége. Az értékeink elfogadásának kulcsa. Uralható? Nem, de megismerhető mint saját árnyéklényünk segítő üzenete. Ahol a cselekvés, ott a munka.

A Főpap mint a tudás és a tanulás kulcsa.

Ahol tudásod teljessége élvezettel tölt el téged, hogy megéld: „Az én szavam nem tér vissza hozzám, úgy hogy meg ne cselekedjék amiért küldtem” Az építő és a létrehozó szó igazi mágiája. Ahol a hit, ott a fókusz.

„Maradjon meg tehát most a hit, a remény és a szeretet…”

a Hit és a remény, azaz az 5-ös és a 17-es arkánumok közötti különbség. A belső hozzáállás és a cselekvő hit általi siker útjáról fogunk beszélni ebben az órában.

Kirakásaitok elemzése

Megnézzük a kirakásotokban, hogy az adott kérdésben mire érdemes fókuszálni: 5-ös lap; és hol szükséges magunkat cselekvésre ösztönözni: 15-ös lap, azért, hogy elérjük az anyagi világban azt a sikert, amire minket a szeretet rendelt.

2023. 12. 03. 09:00-14:00
0 nap 00 ó 00 p 00 mp

20.000 Ft

Error: Contact form not found.

A jelentkezés gombra való kattintással elfogadod az Adatvédelmi szabályzatot!