Az önképességünk fejleszthetőségéről fogunk beszélni, hogy általa elérhessük azt a gazdagságot, amivel az élet csakis minket jutalmaz meg.
„Közelebb, közelebb Uram hozzád.”
Ezen az alkalmon a Remete és a Nap kártyalapjának jelentéstartalmát, illetve módosulásait nézzük meg, nem csak a pozíciókban, hanem a társ kártya vonatkozásában is.
Amire képes vagyok, azzal azonos is vagyok.
Mindannyian birtokoljuk magát az életet, annak végtelen és örök fényét, ami alkotja szellemünk lényét. A bennünk élő képek ösztönös és halk hívása vezet végig azon az úton, ahol tudatosan is felismerhetjük, mire is vagyunk képesek.
„Ugyanis önmagam vagyok az a végtelen történet, ami örök utazásomban arra hív el, hogy létezésem fényét megéljem.”

Tematika - (03.10. 9:00-14:00.)

Az önképesség felismerésének egyszerű metodikája.

Ahhoz, hogy felismerd mire is vagy képes, tudni érdemes, hogy mit hogyan érhetsz el. Itt beszélünk az életcél fontosságáról és arról, hogy mit vagy hajlandó megtenni érte.

Minden, amit most tudsz, tanulással érted el.

Önmagadról tanulni, nem más, mint új szokásrendszerekkel azonosulni. Vajon mi szükséges ahhoz, hogy az legyél, aki valójában vagy? Gyakorlati tippek a szokás, így az önképp megváltoztatásához.

„Ti vagytok a világ világossága. Nem rejtethetik el a hegyen épített város.”

Ami elmédnek egyszerűnek tűnik, a tested hegymászásnak érzi. Azonban minden hegy egy apró, folyamatosan ismétlődő gyakorlattal és szívós kitartással, megmászható: ez pedig a lépés hatalma.  Mikor, mit és hogyan lépjek? A kulcs a fényhez.

Kirakásaitok elemzése.

Megnézzük a kirakásotokban, hogy az adott kérdésben hol érzed teljesen önazonosnak magad: ezt a 9-es kártyalap mutatja meg. A  Nap Arkánuma viszont felfedi előttünk az életigenlés, az optimizmus, a boldogság megélésének lehetőséget.

2024. 03. 10. 09:00-14:00
0 nap 00 ó 00 p 00 mp

20.000 Ft

    A jelentkezés gombra való kattintással elfogadod az Adatvédelmi szabályzatot!