Feng

Szakrális Tér: Fókuszban az 2022-es év feldolgozása

A minden emberben megjelenő egyetlen lélek szeretetben nyilatkoztatja ki magát nekünk minden pillanatban. A belső valóságunk felismerésében nyújt nekünk nagy segítséget az a technika, amellyel most kivételesen a a 2022-es év feldolgozására és az elengedésre helyezzük a hangsúlyt. Persze ha mást szeretnél, az sem probléma… 😊

Számtalanszor alkalmazom ezt a mindennapokban, hiszen végtelenül egyszerű, gyors és pontos visszajelzést nyújt nekem arról, hogy mit is akarok valójában, egy-egy adott helyzetben.

Azonban az igazi átütő ereje akkor van, amikor életem kiemelkedő eseményeinél használom. Ilyenkor segít megérteni, hogy mi miért van jelen az életemben, és azt hogyan tudom átírni.

Ugyanis a választhatóság lehetőséget adja meg számomra, ahogyan a tudatommal megvizsgálom az adott helyzetet. Így megértve, de egyben megélve a tág jelenben, új és újabb valóságok megengedése által irányíthatom sorsom folyását.

Lekszikov Attila: Aife

 „Ak-et-ma-ata, a föld elem főpapja elmosolyodott. Jó volt végignézni, a kicsit izguló elsőéves diákokon. Vett egy mély lélegzetet, majd így szólt:

-Amikor az itt és most-ban felismersz egy teljesebb valóságot, a megengedés törvénye által azt a magasabb szintű életet hívod be önmagad létezésébe, ami mindig is lelked teljességének legnagyobb bizonyítéka. Tanuló, most jött el a pillanat, amikor önnön lényed előtt vizsgázva, saját valóságod teljes megélése által a kiteljesedés útjára lépsz. Tegyed ezt azzal a tudatossággal és szeretettel, ami önnön okságod legelső állapota! Kezdődjön hát a vizsga! – fejezte be mondanivalóját a főpap.  Jeg-reg kicsit szorongva helyezte figyelmét a horizont előre meghatározott pontjára. Pont ugyanúgy, ahogyan tanulótársai is: szellemi fókuszukat a levegőég és a tenger találkozásának pontjára irányították. A beszélő fény kontinensén, a föld elem iskolájának féléves vizsgája ezzel elkezdődött.”

Lekszikov Attila: Atlantisz krónikák fénykristályának részlete.

Tematika


12.28. Szerda 18:00-21:00

Mi is az, hogy szakrális tér

Ebben az órában megismerkedhetünk olyan alapfogalmakkal, amelyek belső valóságod teljességét mutatják meg. Kérlek, hozd magaddal azt a megoldandó feladatot, amire eddigi életedben nem találtál megoldást! Gyakorlatban próbáljuk ki a technikát, így saját magunkon oldva lépünk tovább egy boldogabb évbe.

A gyakorlat

Pontosan végig vezetünk azon a szellemi úton, ahol az örök jelen pillanatában a lelked a tudattoddal találkozik.

A lelki térkép szerepe

Hogyan is old, szabadít fel és ír át ez a technika? Melyek azok az alappontok, amelyekre figyelni szükséges? Hogyan tudom gyorsan és jól máskor is használni? Ezekre a kérdésekre igyekszünk ebben a részben felelni.

12.29. Csütörtök 18:00-21:00

A tudatosítás törvénye

„Aminek és ahogyan, és amit megvallasz önnön tudatodban saját szereteted által, csak azzal vagy önazonos. – ismételte el az órán már sokadszorra Ak-et-ma-ata, a föld elem főpapja.”  Visszatérünk az örök és időtlen tanítás teljes értelmének a felfedéséhez, hogy felhasználva ennek az igazságát teljesebbé tegyük életünket.

A gyors segítség a mindennapokban

Egyszerűsített és gyors gyakorlat, hogy belső középpontunkból döntve mindenhol és mindenkor élni tudjunk a teremtő erőnkkel.

Összegzés

Kérdések és válaszok órája, hogy ismételve az alap szempontokat, a mindennapi életünkben gyakorolva érjük el az önmagvalósítás örömteli állapotát. Mit és hogyan tegyek, hogy hatékonyan éljem meg az életem.

20.000 Ft

    A jelentkezés gombra való kattintással elfogadod az Adatvédelmi szabályzatot!