Ismerd meg magad a mitológia történetein keresztül, hogy valódi szereped találd meg létezésedben!

Programok:

Szombat: 9:00 – 11:00   A mítosz, misztika, mitológia varázslatos felépítése. Önmagunk világnézetének szubjektivitása, alakulása. Mi is vagyok?
Szombat: 11:00 – 14:00  Teremtésmítoszok: Hogyan is teszem? Aranykori mítoszok: Mit is teszek? Világkorszak mítoszok: Hol is vagyok? Avagy a történetek, amelyek bennünk élnek, évezredeken át elkísérnek… ott vannak mikor szükség van rájuk, halld hát őket, hogy segítsenek, most ahol pont vagy: léted közepében!
Vasárnap 09:00 – 11:00 A tudatos önazonosság megismerése: Mit is akarok? Istennők arcai: Hogyan is fogadok el? A bennem élő teljességek, istenségek felismerése; tudjam ki vagyok, merre tartok. Ha választottam, hogyan álljak bele az utamba, hogyan fogadjam el a magam által írt szerepemet, szeretetemet!
Vasárnap 11:00 – 14:00 Az első Úrnő: A helyes hozzáállásom. A hét kapu átlépése: A fejlődéseim folyamatai. Istenek és Istennők: A Szerepeim. A pillanatban, amikor felismered, hogy életed hőse saját magad vagy, rájössz: nem is a hősies tettekben lakozik erőd, hanem helyes hozzáállásodban, ami a pillanatot szentséggel tölti fel. Ez az erő, ami szívdobbanás-szerűen, pulzálva hatja át a világod, felszabadítva azt a félelem téves valóságából. Légy hát saját világod hőse és ragyogj mint a Nap, életet adva sugaraiddal.
Mi nekem a Mitológia?

Nekem a mitológia nem poros történetek gyűjteménye, amelyben évezredekkel ezelőtt élt emberek hitrendszerét ismerhetem meg, hanem ÉLŐ valóság, amelynek tükrében a jelen pillanathoz való hozzáállásomat megérthetem és megélhetem. Egy iránytű az élet végtelen tengerében, ahol a bölcs emberek kimeríthetetlen örök érvényű tanításait használhatom. A múltunk Istenei, Istennői, saját lelkem termékeny sugarának egy-egy megtapasztalható valósága. A mitológiák a “receptek” gyűjteményei, itt a tudatos ember életének minden kihívására választ lel. A bennem élő teremtő erő megtapasztalásának útja ez. Ez az út, bár mindenkinek más, de mégis egy és örök. Mert mindenki azért szállt le az anyag kettősségének végtelen színterére, hogy az egyetlen Isten szeretét egyéni módon élje meg. Ebben iránytű és recept, gyógyír és metodika; azért, hogy elérd a kiteljesítő jelen megélését. A mitológia így nekem a teremtő jelen kapuja, etikai kódex és gyakorlati útmutató. Isten végtelen boldogságának megtapasztalásának egyedi útja, önmagam öröme és szeretete az életigenlésem által.

Szombat 09:00-14:00

9:00 – 11:00   A mítosz, misztika, mitológia varázslatos felépítése. Önmagunk világnézetének szubjektivitása, alakulása. Mi is vagyok?

11:00 – 14:00  Teremtésmítoszok: Hogyan is teszem? Aranykori mítoszok: Mit is teszek? Világkorszak mítoszok: Hol is vagyok? Avagy a történetek, amelyek bennünk élnek, évezredeken át elkísérnek… ott vannak mikor szükség van rájuk, halld hát őket, hogy segítsenek, most ahol pont vagy: léted közepében!

Vasárnap 09:00-14:00

09:00 – 11:00 A tudatos önazonosság megismerése: Mit is akarok? Istennők arcai: Hogyan is fogadok el? A bennem élő teljességek, istenségek felismerése; tudjam ki vagyok, merre tartok. Ha választottam, hogyan álljak bele az utamba, hogyan fogadjam el a magam által írt szerepemet, szeretetemet!

11:00 – 14:00 Az első Úrnő: A helyes hozzáállásom. A hét kapu átlépése: A fejlődéseim folyamatai. Istenek és Istennők: A Szerepeim. A pillanatban, amikor felismered, hogy életed hőse saját magad vagy, rájössz: nem is a hősies tettekben lakozik erőd, hanem helyes hozzáállásodban, ami a pillanatot szentséggel tölti fel. Ez az erő, ami szívdobbanás-szerűen, pulzálva hatja át a világod, felszabadítva azt a félelem téves valóságából. Légy hát saját világod hőse és ragyogj mint a Nap, életet adva sugaraiddal.

Időpont: 2022. Május 21-22.

40.000 Ft (részletekben is lehet)

    A jelentkezés gombra való kattintással elfogadod az Adatvédelmi szabályzatot!