pexels-admiral-general-m-⭐⭐⭐⭐⭐-godshepherd-737586

A lélek vallása:

Amikor a mindennapokban harmóniát, örömöt, sikert és gazdagságot szeretnél megélni, ha egyszerűen csak szeretnéd boldogan megélni az életedet, akkor itt a helyed.

Ezzel az előadássorozattal az a célunk, hogy elmondjuk, a vallások valójában vallomástételek. A jelen pillanat vallomástételei, az életed vallomástételei. Mert bizony ebben a pillanatban is a saját életed szól hozzád. Azt szeretné mondani, hogy gyere és légy boldog, én segítek neked. Veled vagyok, megmondom mit tegyél most, hogy legyen energiád, hogy mosolyogj, hogy meglegyen mindened. Mert az élet benned és általad teljesedik ki.

Fontos vagy nekem, szólok hozzád, hogy tudd, mit tehetnél ahhoz, hogy megoldódjon párkapcsolati problémád, hogy megéld a gazdagságot, visszakapd és megtartsd egészségedet, kiteljesedett és boldog munkád legyen. Mert én mint az élet, most itt vagyok és azt szeretném, hogy légy jelen a saját életedben.

Az áramlás, a flow, a szeretet tudatos félvállalásáról fogunk beszélni. Az elfogadás, a kiárasztás, a bent és kint, a cselekedetek, az akarat, gondolat és érzés harmóniájáról. A jelenről, a van-ról, gyakorlatias és megvalósítható módon.

10.06 csütörtök 18:00-21:00


Vallásismeret

A vallások rendszere. Fajtái, csoportosításaik, értelmezési módjaik. Mitől vallás egy vallás?

Ahogyan én gondolom a vallást. A jelen tér-idő megélésének kulcsai. A sikerem és boldogságom színterei. Mert a történet minden szereplője én magam vagyok.

A 4 nagy világvallás számomra útmutató. Úgy mint az idő, a Szaturnusz mint cselekvés, aztán a tér mint Jupiter, mint egészség, mint gondolat útmutatója. A saját belsőnk elfogadása, ami vagyok, vagyis Hold, a szív útja, mint párkapcsolatom, mint érzelmi állapotom. Illetve önmagam kiárasztásának megélése, mint Nap, mint munka, mint akarat, megmutatásom útja.

10.13. csütörtök 18:00-21:00

A nyugat útjain

Amikor a test és a lélek egybeforr a tér-idő lineáris vonalán. Amikor az ember Istenben bízik, még nevének kimondása, képének elképzelése is tilos. A júdaizmus, az iszlám, a kereszténység alapjai. A Könyv vallásai. Égről jövünk a földre, vagyis csak a kegyelemben bízhat az ember. A bűntudat, mint a jelen időpillanattól, a flow áramlásától való elfordulás; a szenvedés oka. A megoldás mint felajánlás és helyettesítés. A történetek szereplői te magad vagy. Itt megnézzük a lélek nyolc sugarát és a felszabadulás magyarázatát a Boldog mondásokban, megtalálva a kiutat az önvádból.

10.20 csütörtök 18:00-21:00


Kelet útjain

Amikor az idő végtelenbe fordulva újra és újra megnyitja a tér kapuit. A reinkarnáció tana, célja. Az indiai szubkontinens mesés kincsei, a hinduizmus és a buddhizmus alapjai. Amikor a test csupán egy ruha, az ember pedig alapjában jó. Az örök világtörvény ellen vétve, tudatlanságból kényszerül a létezés és a létszomj megélésére. Amikor az ember tesz magáért, Ő az, aki cselekedete által magasabb létosztályba léphet. A szellem és a test művelésének módszerei, a helyes életvitel kialakításainak módozatai. A kasztok, mint az élet boldog megélésének és a tudatállapotok eszközei. Így az örök világtörvény alapjai.

10.27. csütörtök 18:00-21:00

Távolkelet útjain/ Modern vallások

Amikor a föld és az ég, illetve az ember egységet alkot az univerzummal. A megfellebbezhetetlen ősök ereje, ami tovább él az utódokban. A két lélek ereje, az Út vagyis a Tao bölcsessége. Mellette Konfuciusz tanítását is áttekintjük. Harmóniát és egyensúlyt keresünk térben és időben.

A modern vallások együttes jellemzői, mint az útkeresés újkori módszerei. Betekintünk a Mormon egyház, a Transzcendentális meditáció, a Szcientológiai egyház, a Hare Krisna mozgalom tanításaiba is. A New Age mozgalmak a vallásos ember szemszögéből. Azért, hogy tudjunk megérteni.

40.000 Ft

Kedvezmény: Zarándok úton, akik részt vettek 30.000 forintért tudnak jönni. 🙂

    A jelentkezés gombra való kattintással elfogadod az Adatvédelmi szabályzatot!