Megélni azt a csodát, amit úgy nevezünk élet, bizony egyet jelent az emberi test mint a fény burkának magunkra öltésével. A test mint szellemi létező, a sűrű energiák színterén, a vágyak és félelmek színpadává változik. A világtojás, vagyis az emberi aura úgy öleli körbe a lélek szent burkát, vagyis a testet, mint ahogyan egy anya gyermekét.
Ezen a tanfolyamon megtanuljuk és körbejárjuk az emberi test angyali értelmezését. Vajon ők hogyan tekintenek ránk… talán mint a formába öntés szellemeire? A fizikai testünk mint fényburok milyen szellemi tartalmakat, útmutatásokat, üzeneteket juttat el hozzánk? Miért mondjuk azt, hogy a biztos valóság, vagyis a hit holt cselekedetek nélkül.
„A földi tested Attila, nem más, mint a lehetőség halmaz, ahol a benned élő szeretet megnyilvánul. Amikor el akarsz érni valamit az anyagi világban, akkor tested tudatosságát és a benned élő fényt használhatod arra, hogy cselekedeteid által a tested energiáját mozgásba hozva szülőburka legyen egy olyan valóságnak, ahol lelked örömét éled meg. Fogadd magadba és éld meg szeretettel azt a fehér fényt, ami létezésed ereje!”
Beszélgetésem az Angyalommal: részlet

Amit megtanulunk és tudatosítunk, az a test szakralitása és szentsége. A bennünk megjelenő isteni teremtő fény temploma. A formába öntés szerszáma. Az örökfény-képeinek tárháza, éppen úgy, ahogyan az örök-fényképeinek albuma.

A test és annak tudata: Mi is az? Mi a test-tudat? Hogyan látják az angyalok a testet? Egy bizonyos testtérkép, hogy felismerjük lelkünk üzenetét.

A formába öltés eszköze: Ebben az órában a tudatos testkapcsolat kialakítása a cél, dinamikus meditáció keretében, hogy megéljük a jelen energiáját.

A testünk szakrális szentsége: Amikor megtapasztaljuk lelkünk templomának nagyszerűségét. Gyakorlat formájában éljük meg a fókuszált figyelem általi teremtést, hogy emeljük a saját testünket alkotó energiák dinamikáját, azaz mozgásba hozzuk az életerőt.

Az örökfény-képeinek tárháza: Az izomzatba rögzült szellemi tudatosság, azaz a test-újjáépítés szellemi alapjai. Megtanuljuk felismerni, hogy a mindennapokban mit tegyünk azért, hogy elérjük azt, amit akarunk.

Az örök-fényképeinek albuma: A test szeretetének gyakorlata. A testkép kialakításának metodikája. A bennünk élő fehér fény örök mivoltának megtapasztalása. Áldáskérés, hogy amit szeretnél, az legyen.

2023.10.15. 09.00-14:00
0 nap 00 ó 00 p 00 mp

20.000 Ft

Error: Contact form not found.

A jelentkezés gombra való kattintással elfogadod az Adatvédelmi szabályzatot!