pexels-how-far-from-home-6788862

Az angyali tanfolyam: hogyan szeressünk, avagy a szív útján járva.

A tanfolyam ára tartalmaz egy egyéni médiumi beszélgetést Lekszikov Attilával, aminek időtartama 10-15 perc. (09.19-09.23 között lehet igénybe venni, előre egyeztetett időpontban.)

Bemutatás

Sokszor kerül elő az elemzésekben feltett kérdések során, hogy milyen úton járva teljesítheti ki az ember az életét. Megjelenik a racionalitás, gondosan átgondolt tervek szerint halad… de miért van, hogy a végén nem tud azonosulni ezzel szívből, azaz lélekből?

Az emberben mindig két út van jelen:

Az első elménk, azaz a tudatos döntés útja.
A második a szív, a szeretet sugalmazása.

Mert bizony mondom néktek, ha valaki azt mondja ennek a hegynek: Kelj fel és ugorjál a tengerbe! és szívében nem kételkedik, hanem hiszi, hogy a mit mond, megtörténik, meg lesz néki, a mit mondott.”

 Márk Evangéliuma 11,23

09.17. Szombat 15:00-16:50

15:00-15:50
1, Gondolkodás és a Szív: a kettősség felismerése:

A tékozló fiú története a szentírásban. Hogyan fordul el a tudatos elme a jelenben a szeretet áramlástól, a flowtól. A létrejött kettősség feszültséget teremt, ami a tudatban hajtóerőként működik, mert visszairányítja szellemi fókuszát a saját lelkére, hogy felismerje valódi önvalóját!

16:00-16:50
2, Az ember döntése: miért nehéz a lelki út?

Az önkorlátozás ellentmond a tudat szabad és végtelen valóságának. Hiszen „Ő” pontosan tudja, hogy minden szerep önmaga, minden pillanat a jelen, minden cselekvés áldás. Mivel az ego a korlátaival alakítja ki önazonosságát, így az elvesztés látszólagos félelme nagyobb, mint a siker (Nap), a felszabadulás (Ítélet) öröme.

09.17 Szombat 17:00-20:00

17:00-17:50
3, Segítség kérés a helyes döntéshez:

A korlátozott létünkből fakadó falakat úgy tudjuk lebontani, ha figyelmünk és felismeréseink abba az irányba mutatnak, ahol mindig mellettünk állnak égi és földi társaink. Amit itt tanulunk segít, hogy az Angyalok jelenlétét a gyakorlatban tapasztaljuk meg, s hogy ne csak informálisan, hanem energiájuk támogató jelenlétében is bízhassunk.

18:00-18:50
4, Az Alázat és szolgálat, mint a szeretet kifejezése, de nem szolgaság!

Az elfogadás gyakorlásával a lélek áradó szeretetét éljük meg, és boldogan örülve teremthetjük létezésünket, ezáltal példát mutatva más lelkeknek is: ez az igazi alázat, szolgálat. Megtanuljuk az elfogadásban rejlő erőt felfedezni, hogy valóságunkat ne szolgaként, hanem alázatos Uraként szolgáljuk.

19:00-20:00
5, A „jutalom”: felszabadultság, siker és boldogság:

Áldás kérése és adása a bennünk élő képek útján. Olyan ez, mint amikor főzünk és belső hozzáállásunk teszi valódi remekművé az ételt. Mert amikor adsz, akkor hatsz, és ez a hatás Te magad vagy. Itt olyan módszert mutatunk meg, amit behelyettesítve alkalmazhatsz az életedben feladataid megáldására, s hogy a pozitív kimenetelben az Ég mint híd segítsen neked.

0 nap 00 ó 00 p 00 mp

20.000 Ft

Error: Contact form not found.

A jelentkezés gombra való kattintással elfogadod az Adatvédelmi szabályzatot!