„Mennyből az Angyal, eljött hozzátok…”
Fényből és sötétségből szőtt vadvilág. Kényedre-kedvedre dobálod az ember sorsát. Ármány és fény válaszútján, ki vezet engem tovább? Ezúttal a 2022-es év különleges angyaltanfolyamára hívlak el benneteket. Az egész éves kitartó munkátokat, tanulásotokat megköszönve, szeretnénk átnyújtani nektek egy különleges és nem mindennapi ajándékot, az angyalokkal és Gergellyel közösen. Ezzel is szeretnénk segíteni, támogatni azt a csodát, ami ti vagytok. Fénylelketek szabadságának és reményének ünnepén a tanfolyam mellett szeretettel várunk minden résztvevőt külön egy 45 perces egyéni kommunikációra és angyali oldásra. Mi így szeretnénk hozzájárulni az advent várakozásához. Éljük át együtt a lélek végtelen örömének, és szeretetének kiárasztását. Öleljük át az anyagi sötétségben, a megbocsájtás erejével, belső lelki gyermekünket. Hiszen minden nap megszületik bennünk az a csoda, amit úgy nevezünk élet! Szeretetünk és hálánk kifejezéseként egy második ajándékot is adunk a tanfolyam mellé. Aki részt vesz a tanfolyamon, az egyéni oldás mellett a karácsonyi liturgián is jelen lehet, ahol áldás mellett újabb lehetősége lesz kérdését feltenni az angyaloknak. Most pedig a meglepetés bonusz ajándék: ha úgy szeretnéd, az egyéni kommunikációt és oldást, illetve a teremtés piramisának fényliturgiáját személyesen is átélheted velünk, együtt. Megölelhetjük egymást és részt vehetsz az emlékvacsorán, azaz Agapén, ami nem más mint egy szeretet-vendégség. Zárjuk így a 2022-es évet, hogy örömmel lépjünk a 2023-as évbe!

Márai Sándor: Mennyből az angyal
(részlet)

„MENNYBŐL AZ ANGYAL – MENJ SIETVE…

Mennyből az angyal menj sietve
Az üszkös, fagyos Budapestre…

…Angyal, vidd meg a hírt az égből,
Mindig új élet lesz a vérből.
Találkoztak ők már néhányszor
– A költő, a szamár, s a pásztor –
Az alomban, a jászol mellett,
Ha az Élet elevent ellett,
A Csodát most is ők vigyázzák,
Leheletükkel állnak strázsát,
Mert Csillag ég, hasad a hajnal,
Mondd meg nekik, –
mennyből az angyal.”

A sötétség mindennapjai:

Hogyan ismerjük fel saját gondolatainkban azon elképzeléseket, amelyek látszólag segítőként tűnnek fel, mégis olyan irányba visznek életünkben, ahol a szeretettől el tudunk távolodni.

 

A sötétség felismerése:

Amennyiben tudatosítjuk a bennünk lévő állapotok minőségét, ezeket az energiákat képesek vagyunk uralni, s mi magunk a szeretet szolgálójává válunk.

 

Az angyali segítség a választáshoz:

Miért is láthatunk angyalt a válaszút tarot kártyáján? Vajon hogyan tudjuk az ő szavát meghallani, hogy helyes irányba tereljük életünk folyását?

 

A remény csillagának tanítása

A sötétségben fénylő világosság örök erejéről, a vezérlő hozzáállásról tanulunk.

 

A fény örömének ünnepe

A bennünk élő fény, mint egyetlen én. Az élet helyes felismeréséről fogunk beszélgetni.

 

Első kiegészítő: Angyal kommunikáció, oldással

A tanfolyam után előre egyeztetett időpontban 45 perc időkerettel választ kaphatsz kérdéseidre, és egy személyre szabott meditációs angyali oldásra is lehetőség lesz.

 

Második kiegészítő: A fény liturgiája

A Krisztus gyertya szentelésének liturgiája alatt áldásra, és a szeretet vacsorára, azaz agapéra is sor kerül, ahol az esetlegesen elfelejtett kérdésedet még felteheted az angyaloknak.

 

Extra ajándék nekünk is!:

Mindezt most személyesen is átélheted, ha úgy szeretnéd. Várunk szeretettel!

2022.12.11.
Az ár tartalmazza:
- Az Angyal tanfolyamot
- Razieli oldást és beszélgetés
- Karácsonyi fény liturgiáját

35.000 Ft

    A jelentkezés gombra való kattintással elfogadod az Adatvédelmi szabályzatot!