2023-as Nyári Tábor: A kapcsolataink alapjai avagy mit tehetek, hogy teljesebb legyek

Az idei év Nyári tábora elsősorban önmagunk kiteljesedésének útjában segít nekünk. Célunk, hogy a 7-es évben rejlő lehetőségeket felhasználva megtanuljunk tudatosan élni azzal a belső erővel, ami megadja számunkra a szeretet megélésének csodáját. A szintlépés és a tudatos megengedés témakörét körbe járva keressük a saját női és férfi oldalunk olyan belső harmóniáját, azaz egyesülését, ami kivetülve egy örömteli megtapasztalást ad nekünk. Az örök jelen tudatos hitének kialakításával kívánunk segíteni neked, hogy megtanuld: igen, szerethető lény vagy! Olyan szemléletmódra tanítunk meg ha eljössz, amely segít neked a pároddal együtt egy mélyebb, intenzívebb élmény megteremtésében, ha pedig még nincsen, akkor abban, hogy legyen.

A tábor ára nem tartalmazza az étkezést, viszont egyszerű reggeliről igyekszünk gondoskodni. 🙂

1. nap tematikája

Szombat 07.29. 09:00-18:30

9:00-10:15-ig Tarot továbbképzés – Mi az, ami van? A jelen két állapota. Mint elfogadás és kiárasztás.

A tábor keretein belül a továbbképzéssel indulunk, ahol megtanulunk egy olyan technikát, ami a megértés állapotán keresztül oldást is biztosít a kérdezőnek. Akár önmagunknak akár másoknak is segítünk vele. Meghatározhatjuk, mi legyen az a megerősítés, amit a tudatunk fókuszába helyezve új megélések felé vezet el minket. Méghozzá a tarot az örök jelen analógiás láncolatán keresztűl. A kártyákat most nem időben, hanem átélt valóságában vizsgáljuk meg.

10:30-11:45 Tudatos Kapcsolat kialakítása a női és férfi oldalunkkal – Tarot továbbképzés része

Ebben az előadásban a bennünk megjelenő férfi és női aspektusainkkal foglalkozunk. Meditáció az elfogadásról és a teremtésről. Mert amikor tudatosan vizsgálom önmagamat, már magával a megfigyeléssel is változást hozok létre. Ez a változás első lépcsőfoka, ami ahoz segít hozzá, hogy felismerd a tudat két aspektusát. A tudatosgondolatot és a nem tudatos késztetést.Valamit vagy tudunk, vagy nem. Így sokszor gondoljuk azt, hogy más helyzetbe vagyok és mást akarok. A tudatos gondolat ugyan lehet cél, de inkább valóság. A nem tudatos késztetés pedig inkább hozzáállás sem mint rossz helyzet amit megakarok változtatni. Mert ha úgy gondolod, hogy valami, amiben vagy meg kell változtatni, és mindig el kell érned valami célt akkor állandóan küzdeni fogsz. Megoldás: a valós hozzáállás.

12:00-13:00 Dualitás felismerése az életünkben – Tarot továbbképzés része

Minden kettőségre épül és ezek az erőpárok határozzák meg a hozzáállásunkat az életünkhöz.  Mert minden kettőségben nem a választást, hanem a kiteljesítő, harmonikus erőt éljük meg. Engedelmeddel teremted meg azt, ami tovább visz téged. Ami eddig bizonytalanságban tartott, az most előnyöddé változhat. Ez csak a megértéseden múlik. A megértés, lépcsőfokai. Miben vagyok, miért ebben, mit akarok, mit tegyek? A technika. Az egonk négyzetének, mint elemzési módszernek a méltó helyére emelése, hogy tanácsadás közben, a kérdezőt előre tudjuk mozdítani. Az örök jelen szemszögéből elemezzük a kártyákat. Vajon mit mutatnak nekünk ezek a képek?

13:00-14:30 Ebédszünet

14:30-15:45 A továbbképzés gyakorlati alkalmazása + Az adásban és átadásban lévő erő

Mert a puding próbája, a megevés. 😊 Azaz kérlek vedd elő, a „gumicsontodat” vagyis azt a témát, amin már régóta dolgozol, de elégedetlen vagy az elért eredménnyel és szeretnél továbblépést, és készíts egy kirakást. Ezeket a kirakásokat fogjuk, elemezni. Az adás, vagyis az átadás dinamikájáról éppen úgy beszélünk, mint az önmagunknak való adás előbbre vivő és segítő aspektusáról. Hiszen amikor önmagadnak adsz, akkor valójában a világra hatsz. Fényadó meditáció. Mert a jelen világában a helyes adással kaphatsz csak erőt.

16:00-17:30 A Boldogságunk elősegítése

Tenni és mások boldogulását elősegíteni, az igazi titok. Mert a benned élő szeretet életörömét csak adással tudod megélhetővé tenni. Ugyanis az, aki egy másik embernek boldogságot tud adni, maga is képes arra, hogy azt megélje. Belsőnk igazából készül arra, hogy a jelenben meg tudd élni ezt. Mert a kulcs a valósághoz itt rejlik. Gyere és tapasztald meg te is!

17:45-18:30 A pozitív ragaszkodás valósága. Napi áldás meditációja.

Amikor a jelen mindent átélő pillanatában tekintünk ki az erők dinamikájára, akkor teremtjük meg az idő azon aspektusát, ahol a vágyaink szerinti megtapasztalás láncolata testet ölt. Itt ismerjük fel lelkünk ragaszkodásból eredő erejét. A folyamatos és élő valóságunk teremtését.

2. nap tematikája

Vasárnap 07.30. 10:00-18:30

10:00-11:15 Az egyesülés szentsége

Amikor a belső női és férfi aspektusod egymásra talál, egy új valóság nyílik ki a megtapasztalásod szintjén. Ez a változások valósága. Mert amikor tudod, hogyan fogadd el a teljességet és hogyan teremtsd meg a teljesebb valóságodat, akkor egyben vagy elfogadó és teremtő, nő és férfi.

11:30-12:00 Ami most van. A rácsodálkozás művészete.

Vajon azt a jelent, amit megélünk, milyen tudatosággal éljük meg? Számít-e valamit, hogy arról a jelenről, ami körbevesz én mint megfigyelő mit gondolok? A felismerés általi vonzásról és teremtő lényünkről beszélünk ebben az órában. Az építő kiteljesedésedről, annak megtervezéséről fogunk szólni.

12:00-13:00 Ami vagyok.

Mi is vagyok? Miért is Vagyok? Mit is akarok? Erről az alapvető hozzáállásról beszélünk, hogy felismerjük, ami vagy, és ami most van, az nem más, mint amit régebben akartál, hogy legyél. Mert kiteljesedésed a valóságod építőköve. Ami van az nem statikus, hanem áramló és áldott. Mint maga az életed.

13:00 -14:30 Ebédszünet


14:30-15:45 Szándék hatalma. A teljesség meditációja.

A belső irányultságunk tudatos felismeréséről beszélünk, hogy mindig te tudd vezetni önmagadat. Mert benned ott van a végtelen és örök élet. Az az állapot, amit a misztikusok úgy neveztek: a vagyok. Mert az élet állandó áramlása olyan végtelen módon segít, amit emberként elképzelni sem tudunk..

16:00-17:00. A megengedés törvényszerűsége.

Ami él, az létezésének csodáját kívánja megtapasztalni. A szeretet áramlása mint a jelen flow élménye minden pillanatban fő célul tűzi ki az élet mind magasabb síkjára emelését. Ebben az előadásban a kapcsolataink, párkapcsolatunk törvényszerűségét járjuk körbe.

17:15-18:30 Áldás és elköszönés.

Aki áldja életét, áldja az életet alkotót, a végtelen szeretetet is. Mert a feltétel nélküli szeretet, amikor az anyagba lép a feltételek rendszerében mutatja meg önnön teljességének örömét. Elköszönés és a tanulságok átbeszélése, hogy jobbról még jobbra menjünk, egymást emelve, segítve, neked, érted, örülve.

Időpont: 2023.07.29-30.
Helyszín: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 1. 11-es kapucsengő
Előleg: 25.000 Ft

0 nap 00 ó 00 p 00 mp

59.000 Ft
(Részletfizetési lehetőség)

Error: Contact form not found.

A jelentkezés gombra való kattintással elfogadod az Adatvédelmi szabályzatot!