Tarot tanfolyamok

Nagy Arkánum – Alapok

Az Alap szint során elsajátítod a teljes Nagy Arkánum használatát az alap kirakásban. Megismered önmagad és átfogó képet kapsz a spiritualitásról, hogy tudatos és példamutató életet élhess.

Nagy Arkánum – Haladó

Közép szinten megismered a kártyák és a kirakás kapcsolatát egészségügyi szempontból, mely a csakrák alapján ad egy teljesebb képet, így a Tarot használatával még mélyebb és összetettebb tudást szerzel.

Kis Arkánum – Mester

Betekintés nyerünk a Kis Arkánumok és a Szimbolikus Szellemi Piramis kapcsolatába, hogy tovább pontosíthassuk ismereteinket. Továbbá előtérbe kerül az intuíció, sugallatok, a belső tartás, az alázat, tisztelet, szeretet és hála szerepe. Az ismert fogalmak megcselekvése, anyagba hozása.

Tarot – Továbbképzés

A Tarot Továbbképzésen a gyakorlásra és a szerzett tapasztalatok egymással való megosztására helyezzük a hangsúlyt. Új ismeretek kerülnek megosztásra, továbbá mindig vissza-visszatérünk a gyökerekhez is, hogy az alapok is stabilan álljanak.

Induló Kezdő tanfolyamaink:

Következő induló Tarot tanfolyam – 2021. február 27. – Szombat

Elindult tanfolyamaink:

1. Modul 

2. Modul 

Szimbolikus Szellemi Piramis rendszere

A világon egyedülálló ez a Tarot rendszer, ami az alapkirakásban a 22 Nagy Arkánum mindegyikét egyidejűleg használja, ezáltal jön létre a piramis alakzat. A kirakás a kérdező minden információját és energiáját megjeleníti az elemzés során.

Életterületek feltérképezése

A konkrét kérdésen túl egyetlen kirakásból képet kaphatunk a kérdező minden életterületének – munka, szülők, gyerekek, párkapcsolat, pénz, érzelmek, gondolati világ, utazások, egészség stb. – alakulásáról és a beavatkozási lehetőségeiről.

Tudatszintek megismerése

Egyetlen kirakásban tudjuk szemlélni az emberi tudat három aspektusát (magasabb ÉN, ego, tudatalatti) és ezek egymásra gyakorolt hatását. Ez az ősi módszer azért adható vissza az emberiségnek, mert néhány évtizede elkezdődött az emberi tudat feltérképezése és modern leírása.
Freud és Jung nyomán vált ismertté a tudattalan, a tudatalatti hatások feltárásának lehetősége és a magasabb ÉN (Self) fogalma, szerepe.

Integráció más rendszerekkel

A Szimbolikus Szellemi Piramis rendszer lehetőséget ad a Tarot más létvalóságokat leíró és terápiás rendszerekkel való összekapcsolására is. Így a Tarot-n keresztül juthatunk el az asztrológia, a Ji king, a Vasati, a Feng Shui, a Schüssler sók, a Atlantiszi Numerológia, a Kronobiológia rendszerek megállapításaihoz adott kérdésben.

Hatalmi játszmák felismerése

Láthatjuk, hogy a kérdező az – Eric Berne által leírt – emberi játszmák melyikét játsza a kérdéssel kapcsolatban.

Csakrák teljeskörű vizsgálata

Vizsgálhatjuk a kérdező csakráinak működését, ezzel egészségügyi problémák felismerésére és megelőzésére nyílhat lehetőség.

Megfelelő terápiák kiválasztása

Felállíthatunk terápiás javaslatokat Bach virág esszenciák, Schüssler sók, esszenciális illóolajok és különböző masszázs vagy akupunktúra technikák felhasználásával.

Alap szint

Az Alap szint során elsajátítod a teljes Nagy Arkánum használatát, az alap kirakásban. Megismered önmagad és átfogó képet kapsz a spiritualitásról.

1. modul

A Tarot kártyáinak és személyiség megnyilvánulásainak, játékainak megismerése.

Alap szint

2. modul

Előző életek és a tudattalan hatásának felfedése és ezek oldási technikái.

Alap szint

3. modul

A Tarot segítségével a helyes cselekvés megtalálása, valamint az idő kérdéskörének vizsgálata az éves kirakások és egyéb más technikák segítségével.

Alap szint

Közép szint

Közép szinten megismered a kártyák és a kirakás kapcsolatát egészségügyi szempontból, mely a csakrák alapján ad egy teljesebb képet, így a Tarot használatával még mélyebb és összetettebb tudást szerzel.

1. modul

A testi-lelki-szellemi egység és egészség vizsgálata és megismerése a Tarot képei alapján.

Közép szint

2. modul

A csakrák működésének megismerése, emellett oldópontok és különböző talizmánok használata.

Közép szint

3. modul

Egységlátás mélyítése a Tarot és az egészség szempontjából, továbbá a négy elem piramisának megismerése, a Kis Arkánumok felvezetése.

Közép szint

Haladó szint

Haladó szinten betekintést nyerhetsz a Kis Arkánumok és a Szimbolikus Szellemi Piramis kapcsolatába, így még tovább pontosíthatod ismereteidet. Továbbá előtérbe kerül az intuíció, sugallatok, a belső tartás, az alázat, tisztelet, szeretet és hála szerepe. Az ismert fogalmak megcselekvése, anyagba hozása.

1. modul

A Kis Arkánumok megjelenése és kirakási módja a Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerében.

Haladó szint

2. modul

Transzcendentális elemzése a Tarot-nak, illetve hogyan válhatunk mások segítőjévé.

Haladó szint

3. modul

A spirituális út magasabb szintre emelése, a VAN megélése.

Haladó szint

Továbbképzés

A három év elvégzése után lehetőség van megosztani a tapasztalatokat egy különleges évfolyamban.

Továbbképzés

A Tarot tanfolyam fakultatív szintje, ahol sok gyakorlás, a szerzett tapasztalatok és az újdonságok egymással való megosztása a fő cél.