Szeretet Ünnep – Szeresd magad bárhol is vagy!

Egy csodálatos nap Zentai Anna és a Szimbolikus Szellemi Piramis szervezésében.

Programok:

14:00 – 15:00   Kiss Henriett: Önszeretet – A bizonytalanságtól az önszeretet állapotáig.
15:20 – 16:20  Zentai Anna – A Szeretet Győzelmének ünnepe: a nyári napforduló és a csillagos ég üzenetei
16:40 – 18:00  Marosán Angelika – Hogyan szeresd meg Belső Gyermeked?  Előadás és Belső Gyermek gyógyító állítás
18:20 – 19:30 Lekszikov Attila és László Gergely – A Szeretet Ereje: előadás és Tarot kirakás a résztvevőknek szóló üzenetekkel
14:00-15:00 Kiss Henriett: Önszeretet - A bizonytalanságtól az önszeretet állapotáig

“A bizonytalanság alattomos érzelmi állapot, mert rengeteg energiát emészt fel, sok esetben bűntudatot kelt, ami bekapcsolja a tudat alatt rejlő, önostorozó programokat. Szorongást okoz, és megakaszt; úgy érzed, képtelen vagy arra, hogy tisztán láss, és határozott döntést hozz. Amikor eluralkodik rajtad ez az állapot, önmagadat kérdőjelezed meg, ami egyértelmű jele annak, hogy nincs meg az összhang a belső lényeddel, forrásoddal, lelkeddel, nevezd bárhogyan is.”
Ez az idézet a két évvel ezelőtt megjelent – A Bizonytalanság csapdájában című – írásomból származik, ami akkor nem is lehetett volna aktuálisabb. A téma azonban egyéni szinten is sokunkat érint, így létjogosultsága most is megkérdőjelezhetetlen!
Hogyan lehet ebből mégis kilépni? Mit lehet tenni ebben az állapotban, és hogyan lehetséges egy ilyen mély önbizalom hiányból eljutni az Önszeretetig?
Erről szól az előadásom, ahol saját példákon és esettanulmányokon keresztül mutatom meg neked az Önmagadhoz vezető utat!

15:20-16:20 Zentai Anna - A Szeretet Győzelmének ünnepe

A szeretet állapotában való létezés a kulcsa az elégedettségnek, az egészségnek, a bőség, az öröm és sikeresség élésének is, minden életterületen. Ahhoz, hogy dolgaink rendeződjenek, a szeretet állapotába való visszakerülés szükséges, ami létezésünk alapállapota.

 A nyári napforduló minden évben kiemelten különleges időkapu, amelyben új energiák nyílnak meg. A Nap ekkor érkezik meg útjának csúcspontjára, így a legerősebb a világosság és szeretet ereje! Erre készülünk fel, hogy tudatosítsuk, melyek azok az energiák, amelyekkel most dolgozunk, teremtünk, amelyeknek érdemes megnyílni és amelyekkel dolgozni fogunk az elkövetkezendő hónapokban, hogy élni tudjuk a szeretetet. Végigvesszük az idei év legfőbb csillag- és bolygóállásait is és megvitatjuk a felmerülő kérdéseket. Kiemelten vizsgáljuk azt, hogyan tudunk a feltétlen szeretet állapotába kerülni, hogyan tudjuk élni a szeretet erejét!

16:40 - 18:00 - Marosán Angelika - Hogyan szeresd meg Belső Gyermeked?

Sokszor tudatában sem vagyunk annak, hogy a gyermekkorunkban ért, megélt, megtapasztalt fájdalamak, sérülések mennyire kihatnak a felnőtt létünk boldogságára, kapcsolataink minőségére, viselkedésünkre, reakciónkra egy-egy helyzetben, és a létöröm korlátok nélküli megélésére. Ahhoz, hogy a mélyre temetett negatív érzelmi lenyomatokat felhozzuk, és rálássunk, illetve meg- és feloldjuk az ott keletkezett blokkot, a Bert Hellinger-i családállításból ismert morfogenetikus mezőt fogjuk használni. Egy rövid elmélet után a gyakorlatban is megismerkedünk, néhány bátor résztvevő segítségével bemutatjuk, ott élőben, hogy hogyan is néz ez ki. A bátor jelentkező(k)nek ott a helyszínen oldjuk ki ezt az érzelmi sérülést, hogy a felnőtt élete kiegyensúlyozottabb, boldogabb és örömtelibb legyen.

18:20 - 19:30 - Lekszikov Attila és László Gergely - A Szeretet Ereje

Életünk képeit, vagyis a Tarot évezredes bölcsességét fedjük fel ezen az előadáson, így lehetőséget kapunk arra, hogy a bennünk élő szeretet teljesebb és tökéletesebb megélésével boldogabbá és kiteljesedettebbé tegyük az életünket. Személyre szólóan adjuk át azt az üzenetet, amit a benned élő örök és egyetlen fénymag, a lelked kíván tudatni veled. Mert a jelen mind tudatosabb megélése a benned lévő szeretet egyre fokozottabb átélésével kezdődik. Itt és most, tudva és érezve kezedbe veheted életed irányítását, hogy egyedüli és különleges lényként teljesítsd ki, ami benned van, azt, amit így nevezünk: az Élet. Egy vagy az egészből, mert te vagy a teljesség szeretet fénymagja, és benned éled fel a jelen csodája: szeretni és szeretve lenni soha nem késő!

Időpont: 2022. Június 19.
Helyszín: 1062 Budapest, Andrássy út 98: MagNet Ház - Hamvas terem

0 nap 00 ó 00 p 00 mp
Eredeti ár 9.000 Ft

7.000 Ft (Június 16-ig)

    A jelentkezés gombra való kattintással elfogadod az Adatvédelmi szabályzatot!