Online tanácsadás

Keres az, aki a kérdést felteszi, okos az, ki a választ meghallja és bölcs az, aki megcselekszi.

Tudati szintek feltárása

Egyetlen kirakásban tudjuk szemlélni az emberi tudat három aspektusát (magasabb ÉN, ego, tudatalatti) és ezek egymásra gyakorolt hatását. Ez az ősi módszer azért adható vissza az emberiségnek, mert néhány évtizede elkezdődött az emberi tudat feltérképezése és modern leírása. Freud és Jung nyomán vált ismertté a tudattalan, a tudatalatti hatások feltárásának lehetősége és a magasabb ÉN (Self) fogalma, szerepe.

Életterületek alakulása

A konkrét kérdésen túl egyetlen kirakásból képet kaphatunk a kérdező minden életterületének (munka, szülők, gyerekek, párkapcsolat, pénz, érzelmek, gondolati világ, utazások, egészség stb.) alakulásáról és a beavatkozási lehetőségeiről.

Javasolható terápiák

A Szimbolikus Szellemi Piramis rendszer lehetőséget ad a Tarot más létvalóságokat leíró és terápiás rendszerekkel való összekapcsolására is. Így a Tarot-n keresztül juthatunk el az asztrológia, a feng shui, a numerológia, a kronobiológia rendszerek megállapításaihoz adott kérdésben. Felállíthatunk terápiás javaslatokat Bach virág esszenciák, Schüssler sók, különböző masszázs-akupunktúra technikák felhasználásával.

Előző életek hatásai

Komoly mélységeket tárhatunk fel előző életeink jelen életünkre gyakorolt hatásait illetően.

Tudatalatti programok feloldása

Felismerhetjük az emberi tudattalanban található képeket, programokat, hitrendszereket, lenyomatokat, azonosulásokat, bevésődéseket (egyéni, családi vagy emberiség egészére vonatkozó), amelyek hatnak az életünkre.

Csakrák vizsgálata

Vizsgálhatjuk a kérdező csakráinak működését, ezzel egészségügyi problémák felismerésére és megelőzésére nyílhat lehetőség.