Ünnepi évforduló beszámoló

Jeles eseménnyel zárult 2018. novemberének első vasárnapja, hiszen együtt ünnepelhettük veletek a Szimbolikus Szellemi Piramis oktatásának 15 évfordulóját.

Az ott lévők tudják, hogy ez a 15. évforduló valójában sokkal több és összetettebb még ennél is, hiszen láthattátok, hallhattátok és nem utolsó sorban tapasztalhattátok, hogy milyen hit, elszántság és mennyi munka van az egész mögött.

Öröm és boldogság mi átjárja szívünket, hiszen együtt ünnepelni ennyi emberrel mindig csodálatos érzés. Külön öröm, hogy volt lehetőségünk visszaárasztani a Klub tagok, Felhasználók, Mestertanárok és tanulók felé mindazt a szeretetet, amellyel az évek alatt töretlenül támogattak minket és magát az egész rendszert. Számunkra a legnagyobb tanúbizonyság ez, és ez mutatja, hogy a szeretet, mint energia jelen van.

Ezúton ragadnánk meg a lehetőséget és hálásan köszönjük mindazoknak, akik velünk együtt munkálkodnak önmagukon, tehát a világon. Folyamatosan a jelenre hangolódva nem is lehetne másképp, mint, hogy a munkálkodás, a cselekvés maga, zajlik tovább és hitünkben még tovább erősödve haladjunk előre.

Nagyon köszönjük mindenkinek, aki jelen volt és együtt ünnepelt velünk, és természetesen mindazoknak is hasonlóképpen hálásak vagyunk, akik bármi oknál fogva nem tudtak jelen lenni. Bízunk abban, hogy még sok hasonló ünnepi alkalomban lesz részünk, hogy egymás kezét fogva tekinthessünk vissza a múltba és a jövő rejtekébe.

Addig is legyetek minél többet a jelenben!

 

Az Ünnepi évfordulón készült fotókat megtekintheted a Galéria menüpontban vagy az alábbi képre kattintva:

szechenyi-banner