Tarot webinárium 2. modulja – A szeretet és a Tarot kapcsolata

Az alap technika elsajátítása után ebben a modulban a szeretet kérdéskörét járjuk körül. Hiszen bármilyen technikát is használsz, az e végcél – ami tulajdonképpen alapállapot – nélkül a létezésben újra csak hiányt teremt. A modul célja, hogy a Tarot eszközét használva a szeretet mind teljesebb megélése felé tudj lépni, s így haladj előre önnön egyensúlyod, középpontod felé!

Az 1. személyes online óra témái

Hétvégi oktatás esetén: 10.15. (09:00-13:00) Hétköznapi oktatás esetén: 10.19.+10.26 (18:00-20:30)

Személyjelölőd és a szeretet megélése

A Tarot alapkirakásának segítségével megismerjük a saját személyjelölőnket, ami alapján egymás kirakásaiban is felismerhetjük saját üzenetünket. A személyjelölőink által saját természetünkről, viselkedési mintáinkról szerezhetünk tudomást. Átláthatjuk a szeretetnyelvek összefüggéseit a kapcsolatrendszerünkben,

Megtanuljuk mi a legkézenfekvőbb módja a szeretet kifejezésének a helyzetünkben, és hogy hogyan tudunk feltöltődni a szeretet által a legkönnyebben.
A szeretet a cselekvésen keresztül teljesedik ki, amit az öt elemhez rendelve az alábbiakat kapjuk: minőségi idő, szolgálat, ajándékozás, testi érintés és kedves szavak. Vajon mikor melyik a kulcs ahhoz, hogy önmagunkkal és másokkal harmóniában legyünk?

A 2. személyes online óra témái

Hétvégi oktatás esetén: 10.29. (09:00-13:00) Hétköznapi oktatás esetén: 11.02. (18:00-20:30)

Családtagok és hatalmi játszmák a kirakásban

A kirakásban felfedezhetjük a családtagjainkat, így megismerhetjük a hozzánk közel álló emberek aktuális helyzetét, szerepét, és így egymást támogathatva haladhatunk életünk útján előre.

Azáltal, hogy adott esetben fény derül a hatalmi játszmákra és generációs mintákra, kitérünk arra is, mit érdemes tenni azért, hogy az egyensúly újra helyre álljon és lehetőleg tartós maradjon.

A 3. személyes online óra témái

Hétköznapi oktatás esetén: 11.09. (18:00-20:30)

A hat személyjelölő kártyalap részletes kifejtése, és az életutunkra segítséget kérő talizmán készítése

A 22 nagy arkánum 6 személyjelölő lapját szintenként és pozíciójukban vizsgáljuk meg a Szimbolikus Szellemi Piramis kirakási rendszerében, ezzel segítve az analógiás gondolkodást. A talizmán egy olyan eszköz, amelynek célja valamilyen életterület támogatása. Adott kérdésre és kérésre készítjük el a kirakás alapján, egyszerű geometriai szimbólumokat alkalmazva, hogy angyali erők érkezzenek segítségünkre élethelyzeteink megoldásában.

80.000 Ft (Részletfizetési lehetőséggel)

  A jelentkezés gombra való kattintással elfogadod az Adatvédelmi szabályzatot!

  A 2. modul felépítése

  Megismered a személyjelölő lapokat, illetve a saját személyjelölődet.

  Megismered az 5 szeretetnyelvet és azt, hogy a személyjelölők ismeretében hogyan tudod leghatékonyabban megélni és kimutatni a szeretetet a cselekvésben.

  Megtanulod a családtagjaid helyét a kirakásban.

  Megtanulod, hogyan tudod a hatalmi játszmákat feloldani, egyensúlyt teremteni, hogy minden kapcsolat szeretetteljes kötelékként működjön.

  Megismersz egy olyan technikát, amelyben a korábbi kirakásoktól eltérően nem csak kérdéssel, hanem kéréssel fordulunk a Tarot világához, azért, hogy harmonizáló szimbólumok és angyali erők segítségével juss előre áldásos céljaidban.

  A 22 Nagy Arkánum személyjelölő lapjai szintenként és poziciójukban fedik fel igazán jelentéstartalmukat, így nyújtva segítséget az elemzés során.

  1. Online gyakorlás

  Hv. oktatás: 10.15.
  Hk. oktatás: 10.19.+10.26.

  2. Online gyakorlás

  Hv. oktatás: 10.29.
  Hk. oktatás: 11.02.

  3. Online gyakorlás

  Hk. oktatás: 11.09.