• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Mi is a Továbbképzés?

A Tarot és a különböző lételméletek gyakorlattá való átültetése és azok helyes alkalmazásának begyakorlása.

Olyan háttérösszefüggések megértése, átélése, amelyeket a mindennapokban alkalmazva tudatos teremtővé válhat az ember, így folyamatosan szinten tartja a szellemi koncentrációt, az életigenlést, a hitet, a helyes döntési elvek meghozatalát.

A cél: egésszé válni, a normális helyett!

A Továbbképzés felépítése

A Továbbképzés témái nem egymásra épülnek, ezért az alkalmak egyesével, különállóan kerülnek fel a honlapra és mindenki jelentkezhet, aki az adott témák iránt érdeklődik.

A tanfolyam a rendszeren belüli újítások, új tudás kiárasztásának elsődleges formája, így adva lehetőséget az érdeklődőknek arra, hogy élhessék a Tarot kártya képeit és a spirituális szellemiséget a mindennapokban is. Mindezek mellett az aktuális, napi élethelyzetekkel, esetleg más tanfolyamainkon felmerülő kérdések kibontásával is foglalkozik a képzés.

Az előadás ONLINE formában kerül megtartásra

Az előadás online formában, a Zoom alkalmazáson keresztül kerül megtartásra, melynek applikációja könnyedén letölthető bármilyen telefonra vagy számítógépre. A belépéshez szükséges információkat minden jelentkezőnek e-mailben küldjük közvetlenül a tanfolyam kezdete előtt, ezért kérünk különösen ügyelj, hogy pontosan add meg e-mail címedet a jelentkezéskor!

Kedvezmények:

A Továbbképzések alapára 25.000 forint. Ennek befizetésével az alábbi kedvezmények vehetők igénybe:  

1. A Nagy Arkánum vagy a Kis Arkánum tanfolyamon való aktív részvétellel kapsz 6.000 forint kedvezményt az aktuális hónapban lévő Továbbképzésre. (25.000-6.000 = 19.000) 

2. 20% kedvezményt adunk, amennyiben folytatólagosan jössz el a Továbbképzésekre, megszakítások nélkül. Az első alkalomra normál árat fizetsz, de a rákövetkező alkalomra már jár a 20% kedvezmény, ha nem hagyod ki.  (25.000-5.000 = 20.000) 

3. A kedvezmények összeadódnak az alábbiak szerint: ( 1. 25.000-6.000= 19.000  ->  2. 19.000-3.800 = 15.200) 

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Oktatási rend

A lapok bűvöletében: XV. Az Ördög lapja

Akkor Jézus viteték a Lélektől a pusztába, hogy megkisértessék az ördögtől. És mikor negyven nap és negyven éjjel bőjtölt vala, végre megéhezék. És hozzámenvén a kisértő, monda néki: Ha Isten fia vagy, mondd, hogy e kövek változzanak kenyerekké. Ő pedig felelvén, monda: Meg van írva: Nemcsak kenyérrel él az ember, hanem minden ígével, a mely Istennek szájából származik. Ekkor vivé őt az ördög a szent városba, és odahelyezé a templom tetejére. És monda néki: Ha Isten fia vagy, vesd alá magadat; mert meg van írva: Az ő angyalainak parancsol felőled, és kézen hordoznak téged, hogy meg ne üsd lábadat a kőbe. Monda néki Jézus: Viszont meg van írva: Ne kisértsd az Urat, a te Istenedet. Ismét vivé őt az ördög egy igen magas hegyre, és megmutatá néki a világ minden országát és azok dicsőségét, És monda néki: Mindezeket néked adom, ha leborulva imádsz engem. Ekkor monda néki Jézus: Eredj el Sátán, mert meg van írva: Az Urat, a te Istenedet imádd, és csak néki szolgálj.”

 

Biblia, Újszövetség, Máté evangéliuma 4 rész 1-10. verse.

 

Ez az előadás az Ördög kártyájáról szól, amely nem választható el az emberi lét legalapvető állapotáról. Vajon ki ő? Létezik-e tőlünk függetlenül?

 

Rengeteg kérdést megvizsgálunk:

 

Mit jelent az a szó, hogy gazdagság? Miért gondolják tévesen oly sokan, hogy mindenkinek igaza van? Hogyan alakíthatjuk ki úgy a belső hozzáállásunkat, hogy helyes módon éljük meg ezt az arkánumot? Szexualitás, teremtő erő, pénz, értékesség… ez mind olyan téma, ami ehhez a kártyalaphoz csatolható.  Csalás és megcsalás? Becsapás és megkötözöttség? Megszállás és megszállottság? Kitől vagy mitől?

 

Az új úgynevezett égi ciklus harmadik lapja a 15-ös szám, és ennek misztériumába pillanthatunk be, amikor az ego erejével ismerkedhetünk meg.

 

„Egy dolog csalja meg a tudatlan embert. Önnön sötétségének félelmetes kivetülése. Ami nem más, mint ajtó az ismeretlen dimenzióba. A tudó mindig erőfeszítést tesz önnön lelkének szeretetben tartására, mert csak így élheti meg oldottan létezését. Ugyanis a félelem csalódást szül. A csalódás haragot nemz. A harag gyűlöletté változik. A gyűlölet a sötét oldal előszobája, és ebből az előszobából a sötétség félelmetes kivetülésébe vezet csak az út.”

 

Lekszikov Attila: Aife

31. Alkalom 2021.05.23.8:00 - 13:00
"666 Mert emberi szám az" Az élettörténete (már amit elszabad mondani belőle)50 perc
Szünet10 perc
A 3-as bilincs: a test, lélek, szellem. A kísértés. 50 perc
Szünet10 perc
A dualitások útjain: az 6-15-ös lapok rejtett összefüggései50 perc
Szünet10 perc
Szintenkénti jelentéstartalom50 perc
Szünet10 perc
A pénz, érték, siker törvényei. 60 perc

Tanfolyam Materials