• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Mi is a Továbbképzés?

A Tarot és a különböző lételméletek gyakorlattá való átültetése és azok helyes alkalmazásának begyakorlása.

Olyan háttérösszefüggések megértése, átélése, amelyeket a mindennapokban alkalmazva tudatos teremtővé válhat az ember, így folyamatosan szinten tartja a szellemi koncentrációt, az életigenlést, a hitet, a helyes döntési elvek meghozatalát.

A cél: egésszé válni, a normális helyett!

A Továbbképzés felépítése

A Továbbképzés témái nem egymásra épülnek, ezért az alkalmak egyesével, különállóan kerülnek fel a honlapra és mindenki jelentkezhet, aki az adott témák iránt érdeklődik.

A tanfolyam a rendszeren belüli újítások, új tudás kiárasztásának elsődleges formája, így adva lehetőséget az érdeklődőknek arra, hogy élhessék a Tarot kártya képeit és a spirituális szellemiséget a mindennapokban is. Mindezek mellett az aktuális, napi élethelyzetekkel, esetleg más tanfolyamainkon felmerülő kérdések kibontásával is foglalkozik a képzés.

Az előadás ONLINE formában kerül megtartásra

Az előadás online formában, a Zoom alkalmazáson keresztül kerül megtartásra, melynek applikációja könnyedén letölthető bármilyen telefonra vagy számítógépre. A belépéshez szükséges információkat minden jelentkezőnek e-mailben küldjük közvetlenül a tanfolyam kezdete előtt, ezért kérünk különösen ügyelj, hogy pontosan add meg e-mail címedet a jelentkezéskor!

Kedvezmények:

A Továbbképzések alapára 25.000 forint. Ennek befizetésével az alábbi kedvezmények vehetők igénybe:  

1. A Kis Arkánum tanfolyamon való aktív részvétellel kapsz 6.000 forint kedvezményt az aktuális hónapban lévő Továbbképzésre. (25.000-6.000 = 19.000) 

2. 20% kedvezményt adunk, amennyiben folytatólagosan jössz el a Továbbképzésekre, megszakítások nélkül. Az első alkalomra normál árat fizetsz, de a rákövetkező alkalomra már jár a 20% kedvezmény, ha nem hagyod ki.  (25.000-5.000 = 20.000) 

3. A kedvezmények összeadódnak az alábbiak szerint: ( 1. 25.000-6.000= 19.000  ->  2. 19.000-3.800 = 15.200) 

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Oktatási rend

A lapok bűvöletében: XIX. A Nap lapja

„Akkor az igazak fénylenek, mint a nap, az ő Atyjoknak országában. A kinek van füle a hallásra, hallja.”

Biblia: Máté evangéliuma: 13. rész 43. verse

Ez Ez az előadás a 19. A Nap kártyájáról szól. Ez az Isten lapja, ahogy Jézus mondja Én és az Atya egyek vagyunk.
Rengeteg kérdést megvizsgálunk:
A szeretet, béke, harmónia, a boldogság, a kiegyensúlyozottság a nyugalom lapja. Ez az élet értelme, a megvilágosodottak lapja, a dicsőség kulcsa. Hogyan alakíthatjuk úgy a belső hozzáállásunkat, hogy helyes módon éljük meg ezt az arkánumot. Az új úgynevezett égi ciklus hetedik lapja a 19-es szám, és ennek misztériumába pillanthatunk be, ahol a megélés erejével ismerkedhetünk meg.

„Eljutsz-é fiam, a szeretet megéléséhez? Mered-é átadni magad, letéve önnön tudatod minden félelmét. Fogadod-e a jelent úgy, mint ahogyan van. Meglátod-e a benned átélt szeretet végső és egyetlen kiinduló pontját: Az Istent. Mersz-e kérni, vagy rettegve húzódsz vissza önnön félelmeid tárházába? Lépj ki úgy, ahogy vagy a fényre, mert itt találod meg teljességed!”

Lekszikov Attila: Aife

A Nap lapja 2021.09.12.8:00 - 13:00
A fény lelki természete.50 perc
Szünet10 perc
A 19-es szám bölcsessége50 perc
Szünet10 perc
A Transzcendencia útjain: 1-10-19-es lapok rejtett összefüggése.50 perc
Szünet10 perc
Szintenkénti jelentéstartalom50 perc
Szünet10 perc
A megélés törvényszerűsége.60 perc

Tanfolyam Materials