• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Mi is a Továbbképzés?

A Tarot és a különböző lételméletek gyakorlattá való átültetése és azok helyes alkalmazásának begyakorlása.

Olyan háttérösszefüggések megértése, átélése, amelyeket a mindennapokban alkalmazva tudatos teremtővé válhat az ember, így folyamatosan szinten tartja a szellemi koncentrációt, az életigenlést, a hitet, a helyes döntési elvek meghozatalát.

A cél: egésszé válni, a normális helyett!

A Továbbképzés felépítése

A Továbbképzés témái nem egymásra épülnek, ezért az alkalmak egyesével, különállóan kerülnek fel a honlapra és mindenki jelentkezhet, aki az adott témák iránt érdeklődik.

A tanfolyam a rendszeren belüli újítások, új tudás kiárasztásának elsődleges formája, így adva lehetőséget az érdeklődőknek arra, hogy élhessék a Tarot kártya képeit és a spirituális szellemiséget a mindennapokban is. Mindezek mellett az aktuális, napi élethelyzetekkel, esetleg más tanfolyamainkon felmerülő kérdések kibontásával is foglalkozik a képzés.

Az előadás ONLINE formában kerül megtartásra

Az előadás online formában, a Zoom alkalmazáson keresztül kerül megtartásra, melynek applikációja könnyedén letölthető bármilyen telefonra vagy számítógépre. A belépéshez szükséges információkat minden jelentkezőnek e-mailben küldjük közvetlenül a tanfolyam kezdete előtt, ezért kérünk különösen ügyelj, hogy pontosan add meg e-mail címedet a jelentkezéskor!

Kedvezmények:

A Továbbképzések alapára 25.000 forint. Ennek befizetésével az alábbi kedvezmények vehetők igénybe:  

1. A Kis Arkánum tanfolyamon való aktív részvétellel kapsz 6.000 forint kedvezményt az aktuális hónapban lévő Továbbképzésre. (25.000-6.000 = 19.000) 

2. 20% kedvezményt adunk, amennyiben folytatólagosan jössz el a Továbbképzésekre, megszakítások nélkül. Az első alkalomra normál árat fizetsz, de a rákövetkező alkalomra már jár a 20% kedvezmény, ha nem hagyod ki.  (25.000-5.000 = 20.000) 

3. A kedvezmények összeadódnak az alábbiak szerint: ( 1. 25.000-6.000= 19.000  ->  2. 19.000-3.800 = 15.200) 

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Oktatási rend

A lapok bűvöletében: XVIII. A Hold lapja

„Más a napnak dicsősége és más a holdnak dicsősége és más a csillagok dicsősége; mert csillag a csillagtól különbözik dicsőségre nézve.

Biblia, 1levél a Korinthusbeliekhez 15 rész 41. verse.

Ez az előadás a Hold kártyájáról szól. A lélek kulcsa. Hiszen ez a kártyalap az emberi lét legalapvető állapotáról szól. Rengeteg kérdést megvizsgálunk:
Mit is jelent az a szó, hogy lélek? Mit jelent az a szó, hogy elfogadás?
Hogyan alakíthatjuk úgy a belső hozzáállásunkat, hogy helyes módon éljük meg ezt az arkánumot.
Az új úgynevezett égi ciklus hatodik lapja a 18-as szám, és ennek misztériumába pillanthatunk be, ahol a megengedés erejével ismerkedhetünk meg.

„Egy az, ami a létezés teljességére hívja fel figyelmedet fiam, ez pedig az a valóság, hogy létezésed teljessége, Isten végtelen szeretetéből való szabad választás. Ez a megengedés óriási ereje. Hiszen te vagy egyedül az aki, a van, a minden, az élet szent asztaláról szabadon vehet. Alázatod és teljességed, mint lehetőséget ad arra, hogy éljed, isten szeretetének nagyszerűségét: a gondviselést.”

Lekszikov Attila: Aife

A Hold lapja 2021.08.15.8:00 - 13:00
A lélek három aspektusa.50 perc
Szünet10 perc
A 18-es szám bölcsessége50 perc
Szünet10 perc
A dualitások útjain: az 9-18-es lapok rejtett összefüggései50 perc
Szünet10 perc
Szintenkénti jelentéstartalom50 perc
Szünet10 perc
A megengedés törvényszerűsége. A híd útjain.60 perc

Tanfolyam Materials