• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Mi is a Továbbképzés?

A Tarot és a különböző lételméletek gyakorlattá való átültetése és azok helyes alkalmazásának begyakorlása.

Olyan háttérösszefüggések megértése, átélése, amelyeket a mindennapokban alkalmazva tudatos teremtővé válhat az ember, így folyamatosan szinten tartja a szellemi koncentrációt, az életigenlést, a hitet, a helyes döntési elvek meghozatalát.

A cél: egésszé válni, a normális helyett!

A Továbbképzés felépítése

A Továbbképzés témái nem egymásra épülnek, ezért az alkalmak egyesével, különállóan kerülnek fel a honlapra és mindenki jelentkezhet, aki az adott témák iránt érdeklődik.

A tanfolyam a rendszeren belüli újítások, új tudás kiárasztásának elsődleges formája, így adva lehetőséget az érdeklődőknek arra, hogy élhessék a Tarot kártya képeit és a spirituális szellemiséget a mindennapokban is. Mindezek mellett az aktuális, napi élethelyzetekkel, esetleg más tanfolyamainkon felmerülő kérdések kibontásával is foglalkozik a képzés.

Az előadás ONLINE formában kerül megtartásra

Az előadás online formában, a Zoom alkalmazáson keresztül kerül megtartásra, melynek applikációja könnyedén letölthető bármilyen telefonra vagy számítógépre. A belépéshez szükséges információkat minden jelentkezőnek e-mailben küldjük közvetlenül a tanfolyam kezdete előtt, ezért kérünk különösen ügyelj, hogy pontosan add meg e-mail címedet a jelentkezéskor!

Kedvezmények:

A Továbbképzések alapára 25.000 forint. Ennek befizetésével az alábbi kedvezmények vehetők igénybe:  

1. A Nagy Arkánum vagy a Kis Arkánum tanfolyamon való aktív részvétellel kapsz 6.000 forint kedvezményt az aktuális hónapban lévő Továbbképzésre. (25.000-6.000 = 19.000) 

2. 20% kedvezményt adunk, amennyiben folytatólagosan jössz el a Továbbképzésekre, megszakítások nélkül. Az első alkalomra normál árat fizetsz, de a rákövetkező alkalomra már jár a 20% kedvezmény, ha nem hagyod ki.  (25.000-5.000 = 20.000) 

3. A kedvezmények összeadódnak az alábbiak szerint: ( 1. 25.000-6.000= 19.000  ->  2. 19.000-3.800 = 15.200) 

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Oktatási rend

A lapok bűvöletében: XVII. A Csillag lapja

„A hét csillag titkát, a melyet láttál az én jobb kezemben, és a hét arany gyertyatartót. A hét csillag a hét gyülekezet angyala, és a mely hét gyertyatartót láttál, az hét gyülekezet.”

Biblia, Újszövetség, Jelenések könyve 1 rész 20. verse.

Ez az előadás a Csillag kártyájáról szól. A vágyak, remények elrésének kulcsa. Hiszen ez a kártyalap az emberi lét legalapvető állapotáról szól.
Rengeteg kérdést megvizsgálunk:
Mit is jelent az a szó, hogy vágy? Mit jelent az a szó, hogy remény?
Hogyan alakíthatjuk úgy a belső hozzáállásunkat, hogy helyes módon éljük meg ezt
az arkánum.
Az új úgynevezett égi ciklus ötödik lapja a 17-es szám, és ennek misztériumába pillanthatunk be, ahol a hit erejével ismerkedhetünk meg.

„Egy az a helyes hozzáállás, ami mindig és mindenkor, megtanít tégedet az életigenlő, pozitív valóság teremtésére. Ez pedig a soha ki nem hunyó remény. Amikor ezzel az erővel élsz, nem kell megindokolnod, még önmagad elött sem a cselekedeteid okait. Azok egyszerűen csak vannak.”

Lekszikov Attila: Aife

A Csillag lapja 2021.07.11.8:00 - 13:00
„Most pedig maradjon meg a hít, remény, és szeretet.”50 perc
Szünet10 perc
A 17-es szám bölcsessége50 perc
Szünet10 perc
A dualitások útjain: az 8-17-es lapok rejtett összefüggései50 perc
Szünet10 perc
Szintenkénti jelentéstartalom50 perc
Szünet10 perc
A vágyakozás ereje.60 perc

Tanfolyam Materials