• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Mi is a Továbbképzés?

A Tarot és a különböző lételméletek gyakorlattá való átültetése és azok helyes alkalmazásának begyakorlása.

Olyan háttérösszefüggések megértése, átélése, amelyeket a mindennapokban alkalmazva tudatos teremtővé válhat az ember, így folyamatosan szinten tartja a szellemi koncentrációt, az életigenlést, a hitet, a helyes döntési elvek meghozatalát.

A cél: egésszé válni, a normális helyett!

A Továbbképzés felépítése

A Továbbképzés témái nem egymásra épülnek, ezért az alkalmak egyesével, különállóan kerülnek fel a honlapra és mindenki jelentkezhet, aki az adott témák iránt érdeklődik.

A tanfolyam a rendszeren belüli újítások, új tudás kiárasztásának elsődleges formája, így adva lehetőséget az érdeklődőknek arra, hogy élhessék a Tarot kártya képeit és a spirituális szellemiséget a mindennapokban is. Mindezek mellett az aktuális, napi élethelyzetekkel, esetleg más tanfolyamainkon felmerülő kérdések kibontásával is foglalkozik a képzés.

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Oktatási rend

A jó sor négy lapja

A Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerében ismert, hogy alapvetően négy lapot határozunk meg a válasz négy lapjaként. Természetesen lehetnek kivételes helyzetek, de az alapszabályt mindenki ismeri, aki foglalkozik a rendszerrel.

De miért pont négy kártya? Miért pont ebben a sorrendben olvassuk őket? Miért ilyen módon?

Honnan is ered ez az egész és milyen összefüggések figyelhetők meg a különböző lapok és maga a négyesség tükrében?

Rengeteg régi kérdés kerül most megválaszolásra, tehát egy különleges alkalom ez a mostani Továbbképzés, hiszen az Alapító Mester – ismét – olyan titkokat árul el, melyekről máshol ezelőtt még nem volt szó.

8. Alkalom 2019.05.19.09:00 - 15:00
A jó sor - BAN50 perc
Szünet10 perc
A jelenlét pillanata ÁLTAL50 perc
Szünet10 perc
A négyességet FELHASZNÁLVA60 perc
Ebédszünet 60 perc
A megértés - ÉRT60 perc
Szünet10 perc
Összefoglalás50 perc

Tanfolyam Materials