• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Mi is a Továbbképzés?

A Tarot és a különböző lételméletek gyakorlattá való átültetése és azok helyes alkalmazásának begyakorlása.

Olyan háttérösszefüggések megértése, átélése, amelyeket a mindennapokban alkalmazva tudatos teremtővé válhat az ember, így folyamatosan szinten tartja a szellemi koncentrációt, az életigenlést, a hitet, a helyes döntési elvek meghozatalát.

A cél: egésszé válni, a normális helyett!

A Továbbképzés felépítése

A Továbbképzés témái nem egymásra épülnek, ezért az alkalmak egyesével, különállóan kerülnek fel a honlapra és mindenki jelentkezhet, aki az adott témák iránt érdeklődik.

A tanfolyam a rendszeren belüli újítások, új tudás kiárasztásának elsődleges formája, így adva lehetőséget az érdeklődőknek arra, hogy élhessék a Tarot kártya képeit és a spirituális szellemiséget a mindennapokban is. Mindezek mellett az aktuális, napi élethelyzetekkel, esetleg más tanfolyamainkon felmerülő kérdések kibontásával is foglalkozik a képzés.

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Oktatási rend

Gazdagság vagy szegénység

Örök kérdés, hogy miért azt választom, amit igazából senki nem szeretne tudatosan. Létezése, jelenléte világunkban mégis teljesen egyértelmű.

 

Mit jelent tehát az a szó, hogy gazdagság? Hogyan tudom elérni az életemben? Mire tanít a hiánya? Mi a különbség közöttem és egy olyan ember között, akit gazdagnak nevezünk. Hogyan tudom elsajátítani az ő szemléletmódját, és mindezt hogyan tudom a lehető legpozitívabban megélni?

 

Fontos kérdéseket vizsgálunk a Továbbképzés alatt, a piramis rejtett értelmezése, a föld elem függvényében, hogy valóban az Édenkertben érezzük magunkat itt a Földön.

7. Alkalom 2019.04.13.09:00 - 15:00
Igazság vagy átok50 perc
Szünet10 perc
A négy elem szerinti hozzáállás50 perc
Szünet10 perc
Szemléletmódunk alapjai60 perc
Ebédszünet 60 perc
Kirakások elkészítése60 perc
Szünet10 perc
Elemzés50 perc

Tanfolyam Materials