• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Mi is a Továbbképzés?

A Tarot és a különböző lételméletek gyakorlattá való átültetése és azok helyes alkalmazásának begyakorlása.

Olyan háttérösszefüggések megértése, átélése, amelyeket a mindennapokban alkalmazva tudatos teremtővé válhat az ember, így folyamatosan szinten tartja a szellemi koncentrációt, az életigenlést, a hitet, a helyes döntési elvek meghozatalát.

A cél: egésszé válni, a normális helyett!

A Továbbképzés felépítése

A Továbbképzés témái nem egymásra épülnek, ezért az alkalmak egyesével, különállóan kerülnek fel a honlapra és mindenki jelentkezhet, aki az adott témák iránt érdeklődik.

A tanfolyam a rendszeren belüli újítások, új tudás kiárasztásának elsődleges formája, így adva lehetőséget az érdeklődőknek arra, hogy élhessék a Tarot kártya képeit és a spirituális szellemiséget a mindennapokban is. Mindezek mellett az aktuális, napi élethelyzetekkel, esetleg más tanfolyamainkon felmerülő kérdések kibontásával is foglalkozik a képzés.

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Oktatási rend

Az önbizalom fejlesztése

„Érzem magamban a hívást, tudom, hogy mit kéne tennem, de valahogy mégis húzom az időt és inkább mással foglalkozom, mert nem vagyok biztos benne, hogy ez a helyes, ez a jó út számomra.”

 

Sokaknak ismerős lehet a fenti szituáció, így gyakran hónapok, évek telnek el mire megérik az emberben a dolog és cselekvéssé alakítja a benne rejlő információt és energiát. Az érlelődésnek valóban időt kell hagyni, hiszen gyakran szükséges. Ám mi van akkor, ha ez a hárítás csupán csak abból fakad, hogy az adott személy kevés önbizalommal rendelkezik, úgy érzi nem elég jó és úgy érzi nem tudja végigcsinálni?

Ezt vizsgáljuk meg a Tarot kártya képeit és technikáit felhasználva, hogy ilyen helyzetekben hogyan ismerjük fel, hogy a cselekvésképtelenség önbizalomhiányból fakad vagy az időminőség nem megfelelő a cselekvésre.

2. Alkalom 2018.12.09.09:00 - 15:00
Az önbizalom magja50 perc
Szünet10 perc
Cselekvés - nem cselekvés50 perc
Szünet10 perc
A Tarot pozíciói teremtésünk szempontjából60 perc
Ebédszünet60 perc
Önbizalomnövelés60 perc
Szünet10 perc
Önbizalomnövelés50 perc

Tanfolyam Materials