• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Mi is a Továbbképzés?

A Tarot és a különböző lételméletek gyakorlattá való átültetése és azok helyes alkalmazásának begyakorlása.

Olyan háttérösszefüggések megértése, átélése, amelyeket a mindennapokban alkalmazva tudatos teremtővé válhat az ember, így folyamatosan szinten tartja a szellemi koncentrációt, az életigenlést, a hitet, a helyes döntési elvek meghozatalát.

A cél: egésszé válni, a normális helyett!

A Továbbképzés felépítése

A Továbbképzés témái nem egymásra épülnek, ezért az alkalmak egyesével, különállóan kerülnek fel a honlapra és mindenki jelentkezhet, aki az adott témák iránt érdeklődik.

A tanfolyam a rendszeren belüli újítások, új tudás kiárasztásának elsődleges formája, így adva lehetőséget az érdeklődőknek arra, hogy élhessék a Tarot kártya képeit és a spirituális szellemiséget a mindennapokban is. Mindezek mellett az aktuális, napi élethelyzetekkel, esetleg más tanfolyamainkon felmerülő kérdések kibontásával is foglalkozik a képzés.

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Oktatási rend

Tarot és a szexualitás

Nagyon sok kérdés jutott el hozzánk a szex, a meztelenség és az ezoterikus ember kapcsolatáról. Vajon hogyan gondolkodnak erről a témáról a felemelkedett mesterek, netán az angyalok? Mivel a szexualitás, a testi érintés mélyebb, intimebb területe – és ez a terület a szeretetnyelvek egyik formája is -, úgy gondoltuk, érdemes egy egész napot szentelni ennek a témának.

 

Angyalok és felemelkedett mesterek a meztelenségről, a szexualitásról:

 

  1. „Szerelem lángjai az úrnak lángjai”

A lélek átalakító tüze, ami felperzselheti a szellem és az egó falait. A helyesen alkalmazott meztelenség, a felvállalás, az édeni állapot, az aranykor egyik jelzője lehet. Az egó tanítója, az átalakulás létrehozója, és a toronyállapot utáni csillag, a vágy és remény kártyája tartozik hozzá. A helytelenül alkalmazott meztelenség megalázó és megkötöző volta miatt az egó fegyvere, ahol az elutasítás, az átalakulás ellen ható erőként van jelen és a torony állapotból, az ördög kártyája felé mozdítja az embert.

 

  1. A szexualitás, a lélek tüze, a földre hozott szeretet beteljesedése.
    Amikor az elfogadás feloldódássá változik. A helyesen megélt szexualitás minden érintett személyben a lélekkel való kapcsolatot erősít. Energetikailag feltölt, emellett átíró kódokkal rendelkezik. A vágy tetőpontján a 18-as kártya jelenik meg, hiszen maga a lélek nyílik meg. A helytelenül megélt szexualitás a teremtő erők elpocsékolása, az egó hamis uralmi törekvéseinek megkötözöttségébe taszítja az embert. A vágy megélésének tetőpontján üres, kiégett állapot, sivár lét várja az embert.

 

E rövid bevezetőből is láthatjátok, hogy a meztelenség és a szexualitás, éppen úgy felemelheti az embert, és válhat az ima legszentebb forrásává, ahol az egységélmény átélhetővé válik, mint ahogyan lehet az elkülönülés és megkötözöttség, az alsóbb létsíkok manifesztuma.

 

 

 

2. Alkalom 2018.10.07.09:00 - 15:00
A szexualitásról az ég szerint50 perc
Szünet10 perc
A szexualitásról az ég szerint50 perc
Szünet10 perc
A meztelenség misztériuma60 perc
Ebédszünet60 perc
Szexualitás és a Tarot60 perc
Szünet10 perc
Szexualitás és a Tarot50 perc

Tanfolyam Materials