• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Mi is a Továbbképzés?

A Tarot és a különböző lételméletek gyakorlattá való átültetése és azok helyes alkalmazásának begyakorlása.

Olyan háttérösszefüggések megértése, átélése, amelyeket a mindennapokban alkalmazva tudatos teremtővé válhat az ember, így folyamatosan szinten tartja a szellemi koncentrációt, az életigenlést, a hitet, a helyes döntési elvek meghozatalát.

A cél: egésszé válni, a normális helyett!

A Továbbképzés felépítése

A Továbbképzés témái nem egymásra épülnek, ezért az alkalmak egyesével, különállóan kerülnek fel a honlapra és mindenki jelentkezhet, aki az adott témák iránt érdeklődik.

A tanfolyam a rendszeren belüli újítások, új tudás kiárasztásának elsődleges formája, így adva lehetőséget az érdeklődőknek arra, hogy élhessék a Tarot kártya képeit és a spirituális szellemiséget a mindennapokban is. Mindezek mellett az aktuális, napi élethelyzetekkel, esetleg más tanfolyamainkon felmerülő kérdések kibontásával is foglalkozik a képzés.

Az előadás ONLINE formában kerül megtartásra

Az előadás online formában, a Zoom alkalmazáson keresztül kerül megtartásra, melynek applikációja könnyedén letölthető bármilyen telefonra vagy számítógépre. A belépéshez szükséges információkat minden jelentkezőnek e-mailben küldjük közvetlenül a tanfolyam kezdete előtt, ezért kérünk különösen ügyelj, hogy pontosan add meg e-mail címedet a jelentkezéskor!

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Oktatási rend

A lapok bűvöletében: Erő lapja

Szimbolikájában jól ismert lap, hiszen az oroszlán, mint erőállat, gyakran megjelenik a kártya ábrázolásában. A külső, határozott megjelenés mellett azonban szót kell ejtenünk a belsőről is.

Mi az, amit úgy nevezünk: belső erő? Hogyan jelenik meg és hogyan vehető észre ez a belülről kifelé sugárzó energia? Miképpen érhető tetten az önlegyőzés?

Mitől határozott valami? Pusztán a kiállás milyensége dönti el, vagy pedig hátsó mozgatórugók segítik?

Mi az, hogy hatalom? A hatalom fogalma sokszor-sokféleképpen kerül említésre manapság, így ennek a lapnak kapcsán mindenképpen említeni szükséges. Hogyan használjuk jól a nekünk adott hatalmat és hogyan ne éljünk vissza vele.

Mitől és mikor válik valami bántóvá és/vagy erőszakossá? Miért igaz az a mondás, hogy az az igazi erő, ha valaki nem használja erejét?

 

A mesterszámok misztériumába pillanthatunk be, ahol az első, azaz a 11-es jelentésével ismerkedhetünk meg.

25. Alkalom 2021.01.17.15:00 - 20:00
Az önlegyőzés tudománya, avagy az oroszlán meséje50 perc
Szünet10 perc
A 11-es mesterszám tanítása50 perc
Szünet10 perc
Az Erő jelentése60 perc
Ebédszünet 60 perc
Szintenkénti jelentéstartalom60 perc
Szünet10 perc
Az Erő meditációja50 perc

Tanfolyam Materials