• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Mi is a Továbbképzés?

A Tarot és a különböző lételméletek gyakorlattá való átültetése és azok helyes alkalmazásának begyakorlása.

Olyan háttérösszefüggések megértése, átélése, amelyeket a mindennapokban alkalmazva tudatos teremtővé válhat az ember, így folyamatosan szinten tartja a szellemi koncentrációt, az életigenlést, a hitet, a helyes döntési elvek meghozatalát.

A cél: egésszé válni, a normális helyett!

A Továbbképzés felépítése

A Továbbképzés témái nem egymásra épülnek, ezért az alkalmak egyesével, különállóan kerülnek fel a honlapra és mindenki jelentkezhet, aki az adott témák iránt érdeklődik.

A tanfolyam a rendszeren belüli újítások, új tudás kiárasztásának elsődleges formája, így adva lehetőséget az érdeklődőknek arra, hogy élhessék a Tarot kártya képeit és a spirituális szellemiséget a mindennapokban is. Mindezek mellett az aktuális, napi élethelyzetekkel, esetleg más tanfolyamainkon felmerülő kérdések kibontásával is foglalkozik a képzés.

Az előadás ONLINE formában kerül megtartásra

Az előadás online formában, a Zoom alkalmazáson keresztül kerül megtartásra, melynek applikációja könnyedén letölthető bármilyen telefonra vagy számítógépre. A belépéshez szükséges információkat minden jelentkezőnek e-mailben küldjük közvetlenül a tanfolyam kezdete előtt, ezért kérünk különösen ügyelj, hogy pontosan add meg e-mail címedet a jelentkezéskor!

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Oktatási rend

A lapok bűvöletében: Sorskerék lapja

Különleges téma, hiszen a sors kérdése az, ami – mint maga az, ahogyan a kerék forog – vissza-visszatérő téma beszélgetésekben, előadásokban.

Arról értekezünk, hogy mi az, amit a sors nekünk rendel. Legfőképpen ki az, aki ezt rendeli. Mit jelent maga az, hogy sors és milyen jelentéstartalommal jelenik meg mindennapjainkban. Teremtünk vagy teremtményként megéljük életünk folyását?

A Tarot lapjain végighaladva ez az első 2 jegyű szám, annak teljes kettősségével. Így a maga misztériumával együtt távolinak, mégis annál közelebbinek érezhetjük magunkhoz, hiszen mi magunk is a kettősség állapotából szemlélődünk.

 

Mi az, amit „jó sorsnak”, és mi az, amit „rossz sorsnak” nevezünk? Beszélünk a törvény kulcsáról és arról, hogy vajon ki a törvény alkotója? Mi a bűn és mi a bűnhődés? Mi az adás, és mi az áldás?

 

Izgalmas út, teljes megélés, a sorsról, az életről, a teljességről!

24. Alkalom 2020.12.06.8:00 - 13:00
Az Eleve Elrendelés Tana?50 perc
Szünet10 perc
Az 1 és a 0/22 tanítása, azaz a 10-es szám50 perc
Szünet10 perc
A sorskerék jelentése60 perc
Ebédszünet 60 perc
Szintenkénti jelentéstartalom60 perc
Szünet10 perc
A kerék forgása/forgatása - Teremtés/ vonzás50 perc

Tanfolyam Materials