• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Mi is a Továbbképzés?

A Tarot és a különböző lételméletek gyakorlattá való átültetése és azok helyes alkalmazásának begyakorlása.

Olyan háttérösszefüggések megértése, átélése, amelyeket a mindennapokban alkalmazva tudatos teremtővé válhat az ember, így folyamatosan szinten tartja a szellemi koncentrációt, az életigenlést, a hitet, a helyes döntési elvek meghozatalát.

A cél: egésszé válni, a normális helyett!

A Továbbképzés felépítése

A Továbbképzés témái nem egymásra épülnek, ezért az alkalmak egyesével, különállóan kerülnek fel a honlapra és mindenki jelentkezhet, aki az adott témák iránt érdeklődik.

A tanfolyam a rendszeren belüli újítások, új tudás kiárasztásának elsődleges formája, így adva lehetőséget az érdeklődőknek arra, hogy élhessék a Tarot kártya képeit és a spirituális szellemiséget a mindennapokban is. Mindezek mellett az aktuális, napi élethelyzetekkel, esetleg más tanfolyamainkon felmerülő kérdések kibontásával is foglalkozik a képzés.

Az előadás ONLINE formában kerül megtartásra

Az előadás online formában, a Zoom alkalmazáson keresztül kerül megtartásra, melynek applikációja könnyedén letölthető bármilyen telefonra vagy számítógépre. A belépéshez szükséges információkat minden jelentkezőnek e-mailben küldjük közvetlenül a tanfolyam kezdete előtt, ezért kérünk különösen ügyelj, hogy pontosan add meg e-mail címedet a jelentkezéskor!

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Oktatási rend

A lapok bűvöletében: Remete lapja

Minden Tarot kártyalap magában foglalja az egész lényegi esszenciájának egy-egy szeletét. Vagyis minden arkánum a teljes élet egy-egy története. Izgalmas utazásunk keretében felfedezzük azokat a rejtett mélységeket, amik az avatatlan szem előtt rejtve vannak. Megvizsgáljuk a kártyák szimbólumrendszerét, mitológiáját, mindezt azért, hogy elemzéseink gazdagodjanak, színesedjenek mindezek által.

 

„Mindig egyedül, mégsem magányban,

hisz az egyedüliség

csak a látszat,

Mindig vezetve a fény által, kézen fogva

haladva az Élettel, bölcsessége mindent

felfed, s mindent láttat.”

Lekszikov Attila

 

A befelé figyelés, az átgondolás arkánuma. Sokat beszélünk majd arról az alapvető lelki szükségletről, ami minden tudatos lény számára szükségszerű: az önmagunkkal töltött idő, a saját benső képeinkkel való megismerkedés és azok kirajzolódása életünkben.

Szó lesz a bölcsesség királyi útjának megtalálásáról, ami segít nekünk abban, hogy mindig és minden körülmények között visszataláljunk lelki középpontunkba. Magunknak lenni nem kötelesség, hanem inkább kihívás. Önmagunk képének tudatos megfestése bizony művészet.

Hogy hogyan „fest” a bölcs és mindez hogyan jelenik meg a Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerében? A Remete kártyájának milyen jelentéstartalmaival találkozhatunk a piramisban?

Sok-sok átgondolt kérdés és sok-sok bölcs válasz mi Téged vár!

23. Alkalom 2020.11.22.8:00 - 13:00
A tudatos önkép - Mi is az?50 perc
Szünet10 perc
Szintenkénti jelentéstartalom50 perc
Szünet10 perc
Értékek és értékelések60 perc
Ebédszünet 60 perc
Az egység útja60 perc
Szünet10 perc
A kiteljesedés valódisága50 perc

Tanfolyam Materials