• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Mi is a Továbbképzés?

A Tarot és a különböző lételméletek gyakorlattá való átültetése és azok helyes alkalmazásának begyakorlása.

Olyan háttérösszefüggések megértése, átélése, amelyeket a mindennapokban alkalmazva tudatos teremtővé válhat az ember, így folyamatosan szinten tartja a szellemi koncentrációt, az életigenlést, a hitet, a helyes döntési elvek meghozatalát.

A cél: egésszé válni, a normális helyett!

A Továbbképzés felépítése

A Továbbképzés témái nem egymásra épülnek, ezért az alkalmak egyesével, különállóan kerülnek fel a honlapra és mindenki jelentkezhet, aki az adott témák iránt érdeklődik.

A tanfolyam a rendszeren belüli újítások, új tudás kiárasztásának elsődleges formája, így adva lehetőséget az érdeklődőknek arra, hogy élhessék a Tarot kártya képeit és a spirituális szellemiséget a mindennapokban is. Mindezek mellett az aktuális, napi élethelyzetekkel, esetleg más tanfolyamainkon felmerülő kérdések kibontásával is foglalkozik a képzés.

Az előadás ONLINE formában kerül megtartásra

Az előadás online formában, a Zoom alkalmazáson keresztül kerül megtartásra, melynek applikációja könnyedén letölthető bármilyen telefonra vagy számítógépre. A belépéshez szükséges információkat minden jelentkezőnek e-mailben küldjük közvetlenül a tanfolyam kezdete előtt, ezért kérünk különösen ügyelj, hogy pontosan add meg e-mail címedet a jelentkezéskor!

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Oktatási rend

A lapok bűvöletében: Igazság lapja

Minden Tarot kártyalap magában foglalja az egész lényegi esszenciájának egy-egy szeletét. Vagyis minden arkánum a teljes élet egy-egy története. Izgalmas utazásunk keretében felfedezzük azokat a rejtett mélységeket, amik az avatatlan szem előtt rejtve vannak. Megvizsgáljuk a kártyák szimbólumrendszerét, mitológiáját, mindezt azért, hogy elemzéseink gazdagodjanak, színesedjenek mindezek által.

 

„Két-Élű a kard, kettős a mérleg,

forgasd, s használd egyként,

tiéd a kettősség, addig tekints reá,

míg az Egyet látod szebbként.”

Lekszikov Attila

 

Ez az előadás az igazságról szól, ami egy és oszthatatlan. Mindig megnyilvánul a maga teljességében. Illetve beszélünk még magáról az igazságot szemlélő emberről, aki a saját tudatszintjén fogja fel ezt az igazságot. A fő figyelmet Isten három alapvető jellemvonására helyezzük ennél az arkánumnál, hiszen mindig velünk vannak, életünket képezik, hasonlóképpen az igazság kereséséhez:

 

    1. Végtelen információ – vagyis mindentudás, ami egyenlő igazság
    2. Végtelen energia – vagyis mindenhatás (mindenható), ami egyenlő szeretet
    3. Örök létezés – vagyis a jelen valóság

 

Körbejárjuk a szinte felfoghatatlan valóságot, az ítéletmentes létezést, s így megtanuljuk, hogy hogyan fejezzük ki magunkat szeretetteljesen és igazságosan is.

Szó lesz még arról, hogy az Igazság kártyája hogyan kapcsolódik a valósághoz, a lélek vállalásához és természetesen arról, hogy a Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerében milyen különleges szerepet tölt be.

21. Alkalom 2020.10.10.8:00 - 13:00
Az Igazság arcai - Lételmélet alapjai50 perc
Szünet10 perc
Szintenkénti jelentéstartalom50 perc
Szünet10 perc
Feladat és vállalás igazságai60 perc
Ebédszünet 60 perc
Az összehangolás misztériuma - A 4-es és 6-os csakra útja60 perc
Szünet10 perc
Igaz az, amit igaznak tartasz?50 perc

Tanfolyam Materials