• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Mi is a Továbbképzés?

A Tarot és a különböző lételméletek gyakorlattá való átültetése és azok helyes alkalmazásának begyakorlása.

Olyan háttérösszefüggések megértése, átélése, amelyeket a mindennapokban alkalmazva tudatos teremtővé válhat az ember, így folyamatosan szinten tartja a szellemi koncentrációt, az életigenlést, a hitet, a helyes döntési elvek meghozatalát.

A cél: egésszé válni, a normális helyett!

A Továbbképzés felépítése

A Továbbképzés témái nem egymásra épülnek, ezért az alkalmak egyesével, különállóan kerülnek fel a honlapra és mindenki jelentkezhet, aki az adott témák iránt érdeklődik.

A tanfolyam a rendszeren belüli újítások, új tudás kiárasztásának elsődleges formája, így adva lehetőséget az érdeklődőknek arra, hogy élhessék a Tarot kártya képeit és a spirituális szellemiséget a mindennapokban is. Mindezek mellett az aktuális, napi élethelyzetekkel, esetleg más tanfolyamainkon felmerülő kérdések kibontásával is foglalkozik a képzés.

Az előadás ONLINE formában kerül megtartásra

Az előadás online formában, a Zoom alkalmazáson keresztül kerül megtartásra, melynek applikációja könnyedén letölthető bármilyen telefonra vagy számítógépre. A belépéshez szükséges információkat minden jelentkezőnek e-mailben küldjük közvetlenül a tanfolyam kezdete előtt, ezért kérünk különösen ügyelj, hogy pontosan add meg e-mail címedet a jelentkezéskor!

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Oktatási rend

A lapok bűvöletében: Diadalszekér lapja

Minden Tarot kártyalap magában foglalja az egész lényegi esszenciájának egy-egy szeletét. Vagyis minden arkánum a teljes élet egy-egy története. Izgalmas utazásunk keretében felfedezzük azokat a rejtett mélységeket, amik az avatatlan szem előtt rejtve vannak. Megvizsgáljuk a kártyák szimbólumrendszerét, mitológiáját, mindezt azért, hogy elemzéseink gazdagodjanak, színesedjenek mindezek által.

 

„Elindultam széphazámból, Útról-útra járva.

De mindenhol csak magamat találtam.”

 

Az útról, amit választunk, és amin mindig is haladunk. Az ember létezéséről, és állandó állapotáról beszélünk, értekezünk. Valamiről, ami mindig jelen van életünkben, mégis magától értetődőnek tartjuk, holott jelentősége hatalmas. Mindig rajta vagyunk, mindig lépkedünk, mindig haladunk valamerre.

Mit jelent az úton való haladás? Vajon minden út jó irányba vezet, vagy vannak tévutak, zsákutcák is az életünkben?

Szó lesz még arról, hogy a Diadalszekér kártyája hogyan kapcsolódik a győzelemhez, a sikerhez, és a Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerében milyen különleges szerepet tölt be.

 

“Én vagyok, az Út, amin akkor is jársz, ha állsz.”

21. Alkalom 2020.09.06.8:00 - 13:00
A Diadal útja - A két kísérőnk tana50 perc
Szünet10 perc
Szintenkénti jelentéstartalom50 perc
Szünet10 perc
Hetedhét ország - Út és utazás60 perc
Ebédszünet 60 perc
Gyakorlati elemzés60 perc
Szünet10 perc
Meditációja és időminőségei50 perc

Tanfolyam Materials