• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Mi is a Továbbképzés?

A Tarot és a különböző lételméletek gyakorlattá való átültetése és azok helyes alkalmazásának begyakorlása.

Olyan háttérösszefüggések megértése, átélése, amelyeket a mindennapokban alkalmazva tudatos teremtővé válhat az ember, így folyamatosan szinten tartja a szellemi koncentrációt, az életigenlést, a hitet, a helyes döntési elvek meghozatalát.

A cél: egésszé válni, a normális helyett!

A Továbbképzés felépítése

A Továbbképzés témái nem egymásra épülnek, ezért az alkalmak egyesével, különállóan kerülnek fel a honlapra és mindenki jelentkezhet, aki az adott témák iránt érdeklődik.

A tanfolyam a rendszeren belüli újítások, új tudás kiárasztásának elsődleges formája, így adva lehetőséget az érdeklődőknek arra, hogy élhessék a Tarot kártya képeit és a spirituális szellemiséget a mindennapokban is. Mindezek mellett az aktuális, napi élethelyzetekkel, esetleg más tanfolyamainkon felmerülő kérdések kibontásával is foglalkozik a képzés.

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Oktatási rend

Tarot és a Kabbala kapcsolata – Isten titkos nevének értelmezése

Évezredek óta vallják a bölcsek, hogy Isten nevének segítségül hívása felfedi a rejtett összefüggéseket az arra érdemes személy előtt. A titkok kutatása mindig is fontos része volt az emberiségnek, hiszen a tudás örökös keresése adja sokaknak a létezés örömét.

A Továbbképzés következő alkalmával lehetőségünk van mélyebben betekinteni a JHVH tetragrammaton és a Szimbolikus Szellemi Piramis kapcsolatába, mindezt úgy, hogy választ kapunk az összefüggésekre az elemek tana, a lélek útja és a különböző hitvilágok fényében, emellett konkrét, célzott kirakásban felfedhetjük a lélek szándékát.

2. Alkalom 2018.10.07.09:00 - 15:00
A JHVH tetragrammaton jelentéstartalma és a Tarot kártyák kapcsolata50 perc
Szünet10 perc
A JHVH tetragrammaton és az elemek összefüggései50 perc
Szünet10 perc
A JHVH tetragrammaton és az egyéni lélek60 perc
Ebédszünet60 perc
Tarot kirakások elkészítése, elemzések60 perc
Szünet10 perc
Elemzések, magyarázat50 perc

Tanfolyam Materials