• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Mi is a Továbbképzés?

A Tarot és a különböző lételméletek gyakorlattá való átültetése és azok helyes alkalmazásának begyakorlása.

Olyan háttérösszefüggések megértése, átélése, amelyeket a mindennapokban alkalmazva tudatos teremtővé válhat az ember, így folyamatosan szinten tartja a szellemi koncentrációt, az életigenlést, a hitet, a helyes döntési elvek meghozatalát.

A cél: egésszé válni, a normális helyett!

A Továbbképzés felépítése

A Továbbképzés témái nem egymásra épülnek, ezért az alkalmak egyesével, különállóan kerülnek fel a honlapra és mindenki jelentkezhet, aki az adott témák iránt érdeklődik.

A tanfolyam a rendszeren belüli újítások, új tudás kiárasztásának elsődleges formája, így adva lehetőséget az érdeklődőknek arra, hogy élhessék a Tarot kártya képeit és a spirituális szellemiséget a mindennapokban is. Mindezek mellett az aktuális, napi élethelyzetekkel, esetleg más tanfolyamainkon felmerülő kérdések kibontásával is foglalkozik a képzés.

Az előadás ONLINE formában kerül megtartásra

Az előadás online formában, a Zoom alkalmazáson keresztül kerül megtartásra, melynek applikációja könnyedén letölthető bármilyen telefonra vagy számítógépre. A belépéshez szükséges információkat minden jelentkezőnek e-mailben küldjük közvetlenül a tanfolyam kezdete előtt, ezért kérünk különösen ügyelj, hogy pontosan add meg e-mail címedet a jelentkezéskor!

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Oktatási rend

A lapok bűvöletében: Főpap lapja

Minden Tarot kártyalap magában foglalja az egész lényegi esszenciájának egy-egy szeletét. Vagyis minden arkánum a teljes élet egy-egy története. Izgalmas utazásunk keretében felfedezzük azokat a rejtett mélységeket, amik az avatatlan szem előtt rejtve vannak. Megvizsgáljuk a kártyák szimbólumrendszerét, mitológiáját, mindezt azért, hogy elemzéseink gazdagodjanak, színesedjenek mindezek által.

 

„Kérjetek és megadatik, zörgessetek és megnyittatik” .

A hitről, a főpap tanult tudásáról és e kettő összefüggéseiről fogunk beszélni. Megismerhetjük azt, hogy hogyan válik a Főpap főpappá, mi teszi őt azzá, ami. Az alapkirakásban elfoglalt pozíciójából adódóan igen fontos szerepkörhöz jut minden kirakásban, de mégis milyen szempontból?

Mit jelent az a szó, hogy ima? Mi az, amit közvetít a Főpap és hogyan kapcsolódik mindez a szeretetnyelvekhez és a Szimbolikus Szellemi Piramis felépítéséhez és rendszeréhez?

 

“Imám az égbe, Isten áldása vissza rátok szálljon.”

19. Alkalom 2020.07.04.15:00 - 20:00
A Főpap titka - Az ima rejtélye 50 perc
Szünet10 perc
Szintenkénti jelentéstartalom50 perc
Szünet10 perc
Ötösségek - Összefonódások, 5 elem60 perc
Ebédszünet 60 perc
Gyakorlati elemzés60 perc
Szünet10 perc
Meditációja és időminőségei50 perc

Tanfolyam Materials