• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Mi is a Továbbképzés?

A Tarot és a különböző lételméletek gyakorlattá való átültetése és azok helyes alkalmazásának begyakorlása.

Olyan háttérösszefüggések megértése, átélése, amelyeket a mindennapokban alkalmazva tudatos teremtővé válhat az ember, így folyamatosan szinten tartja a szellemi koncentrációt, az életigenlést, a hitet, a helyes döntési elvek meghozatalát.

A cél: egésszé válni, a normális helyett!

A Továbbképzés felépítése

A Továbbképzés témái nem egymásra épülnek, ezért az alkalmak egyesével, különállóan kerülnek fel a honlapra és mindenki jelentkezhet, aki az adott témák iránt érdeklődik.

A tanfolyam a rendszeren belüli újítások, új tudás kiárasztásának elsődleges formája, így adva lehetőséget az érdeklődőknek arra, hogy élhessék a Tarot kártya képeit és a spirituális szellemiséget a mindennapokban is. Mindezek mellett az aktuális, napi élethelyzetekkel, esetleg más tanfolyamainkon felmerülő kérdések kibontásával is foglalkozik a képzés.

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Oktatási rend

A lapok bűvöletében: Mágus lapja

Minden tarot kártyalap magában foglalja az egész lényegi eszenciájának egy-egy szeletét. Vagyis minden arkánum, a teljes élet egy-egy története. Izgalmas utazásunk keretében, felfedezzük azokat a rejtett mélységeket, amik az avatatlan szem elött rejtve vannak. Megvizsgáljuk a kártyák szimbólum rendszerét, mitológiáját. Mindezt azért, hogy elemzéseink gazdagodjanak általa.

Vajon ki a mágus? Mi az, amit teremt? Mit jelent a szimbolikus szellemi piramis rendszerében, ez a lap? Fedezzük fel együtt, üzenetét és történetét.

Minden egy és az EGY műve, a mindenség!

16. Alkalom 2020.04.04.09:00 - 15:00
A Kezdetek elött. A mágus mitológiája50 perc
Szünet10 perc
Mágus szimbólumai50 perc
Szünet10 perc
Szintenkénti jelentéstartalma60 perc
Ebédszünet 60 perc
Gyakorlati elemzés60 perc
Szünet10 perc
Meditációja50 perc

Tanfolyam Materials