• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Mi is a Továbbképzés?

A Tarot és a különböző lételméletek gyakorlattá való átültetése és azok helyes alkalmazásának begyakorlása.

Olyan háttérösszefüggések megértése, átélése, amelyeket a mindennapokban alkalmazva tudatos teremtővé válhat az ember, így folyamatosan szinten tartja a szellemi koncentrációt, az életigenlést, a hitet, a helyes döntési elvek meghozatalát.

A cél: egésszé válni, a normális helyett!

A Továbbképzés felépítése

A Továbbképzés témái nem egymásra épülnek, ezért az alkalmak egyesével, különállóan kerülnek fel a honlapra és mindenki jelentkezhet, aki az adott témák iránt érdeklődik.

A tanfolyam a rendszeren belüli újítások, új tudás kiárasztásának elsődleges formája, így adva lehetőséget az érdeklődőknek arra, hogy élhessék a Tarot kártya képeit és a spirituális szellemiséget a mindennapokban is. Mindezek mellett az aktuális, napi élethelyzetekkel, esetleg más tanfolyamainkon felmerülő kérdések kibontásával is foglalkozik a képzés.

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Oktatási rend

Teremtői aspektusaink

„Vége a télnek.

új tavaszra ébred a lélek.”

 

Folyamatos változásban, állandó megújulásban vagyunk. A kerék forgása örök és mi mindig arra törekszünk, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki az adott helyzetből. Ez így is van rendjén. Ahogyan azonban szellemi fókuszunk változik, úgy változik körülöttünk minden.

Mikor melyik teremtői aspektusunkat használjuk? Hogyan jelenik ez meg életünkben és persze hogyan vegyük észre, hogyan ismerjük fel mindezeket a Tarot kirakásunkból? Ezekre a kérdésekre kapunk választ a Továbbképzés 14. alkalmával.

14. Alkalom 2020.02.09.09:00 - 15:00
Teremtve teremtek, de mit is? 50 perc
Szünet10 perc
Érzem, hogy valamit tennem kellene...50 perc
Szünet10 perc
Akarom is meg nem is... 60 perc
Ebédszünet 60 perc
Gyakorlati elemzések60 perc
Szünet10 perc
Gyakorlati elemzések50 perc

Tanfolyam Materials