• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Mi is a Továbbképzés?

A Tarot és a különböző lételméletek gyakorlattá való átültetése és azok helyes alkalmazásának begyakorlása.

Olyan háttérösszefüggések megértése, átélése, amelyeket a mindennapokban alkalmazva tudatos teremtővé válhat az ember, így folyamatosan szinten tartja a szellemi koncentrációt, az életigenlést, a hitet, a helyes döntési elvek meghozatalát.

A cél: egésszé válni, a normális helyett!

A Továbbképzés felépítése

A Továbbképzés témái nem egymásra épülnek, ezért az alkalmak egyesével, különállóan kerülnek fel a honlapra és mindenki jelentkezhet, aki az adott témák iránt érdeklődik.

A tanfolyam a rendszeren belüli újítások, új tudás kiárasztásának elsődleges formája, így adva lehetőséget az érdeklődőknek arra, hogy élhessék a Tarot kártya képeit és a spirituális szellemiséget a mindennapokban is. Mindezek mellett az aktuális, napi élethelyzetekkel, esetleg más tanfolyamainkon felmerülő kérdések kibontásával is foglalkozik a képzés.

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Oktatási rend

Új év, új energiák

„Új évben indulok és nem tudom mi vár rám.

De azt tudom hogy velem vagy és nem hagysz árván.”

 

Az új év maga és az új év energiái mindig nagy várakozással töltik el az embert. Vajon mire számítsunk, hogyan hozzuk ki a legtöbbet az előttünk álló, megoldásra váró feladatokból, kihívásokból.

A 2020-as év első Továbbképzése egy olyan lehetőség, ahol a lehető legrészletesebben átvizsgáljuk, hogy milyen helyzetekkel találkozhatunk éves kirakások alkalmával és milyen különleges, fontos részleteket vehetünk észre a tanácsadások alkalmával.

Külön érdekesség, hogy az új év első alkalma éppen a 13. alkalom a Továbbképzések sorában…

13. Alkalom 2020.01.19.09:00 - 15:00
A 2020-as év köszöntője50 perc
Szünet10 perc
Előző életes kirakások sajátosságai50 perc
Szünet10 perc
Normál elemzések sajátosságai 60 perc
Ebédszünet 60 perc
Tupiros elemzések sajátossága60 perc
Szünet10 perc
Meditáció az új évre50 perc

Tanfolyam Materials