• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Mi is a Továbbképzés?

A Tarot és a különböző lételméletek gyakorlattá való átültetése és azok helyes alkalmazásának begyakorlása.

Olyan háttérösszefüggések megértése, átélése, amelyeket a mindennapokban alkalmazva tudatos teremtővé válhat az ember, így folyamatosan szinten tartja a szellemi koncentrációt, az életigenlést, a hitet, a helyes döntési elvek meghozatalát.

A cél: egésszé válni, a normális helyett!

A Továbbképzés felépítése

A Továbbképzés témái nem egymásra épülnek, ezért az alkalmak egyesével, különállóan kerülnek fel a honlapra és mindenki jelentkezhet, aki az adott témák iránt érdeklődik.

A tanfolyam a rendszeren belüli újítások, új tudás kiárasztásának elsődleges formája, így adva lehetőséget az érdeklődőknek arra, hogy élhessék a Tarot kártya képeit és a spirituális szellemiséget a mindennapokban is. Mindezek mellett az aktuális, napi élethelyzetekkel, esetleg más tanfolyamainkon felmerülő kérdések kibontásával is foglalkozik a képzés.

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Oktatási rend

A szintek mélységei

A piramis felépítése összességében egyszerű, kis gyakorlással könnyedén kivitelezhető. A sok gyakorlás által megismerhetjük mind a négy szintjét, emellett azt a bizonyos ötödik szintet is. Különböző szinteken különböző elemeket és különböző energiákat láthatunk, akár az alapkirakást, akár egy bármilyen másik jelen élet kirakást vizsgálunk.

Vajon elgondolkodtál-e már azon, hogy bizonyos szintek energiájának redukciója milyen jelentőséggel bír? Mit jelentenek és hogyan nyilvánulnak meg életünkben? Hogyan segítik a tanácsadó munkáját és a kérdező felismeréseit?

Tekintsünk együtt a szintek mélyére!

12. Alkalom 2019.12.15.09:00 - 15:00
A szintek dinamikája50 perc
Szünet10 perc
Energiák és redukciók50 perc
Szünet10 perc
Végeredmény60 perc
Ebédszünet 60 perc
Összefüggések, értelmezések60 perc
Szünet10 perc
Elemzéstan50 perc

Tanfolyam Materials