• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Mi is a Továbbképzés?

A Tarot és a különböző lételméletek gyakorlattá való átültetése és azok helyes alkalmazásának begyakorlása.

Olyan háttérösszefüggések megértése, átélése, amelyeket a mindennapokban alkalmazva tudatos teremtővé válhat az ember, így folyamatosan szinten tartja a szellemi koncentrációt, az életigenlést, a hitet, a helyes döntési elvek meghozatalát.

A cél: egésszé válni, a normális helyett!

A Továbbképzés felépítése

A Továbbképzés témái nem egymásra épülnek, ezért az alkalmak egyesével, különállóan kerülnek fel a honlapra és mindenki jelentkezhet, aki az adott témák iránt érdeklődik.

A tanfolyam a rendszeren belüli újítások, új tudás kiárasztásának elsődleges formája, így adva lehetőséget az érdeklődőknek arra, hogy élhessék a Tarot kártya képeit és a spirituális szellemiséget a mindennapokban is. Mindezek mellett az aktuális, napi élethelyzetekkel, esetleg más tanfolyamainkon felmerülő kérdések kibontásával is foglalkozik a képzés.

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Oktatási rend

A mesteri elemzés

A következő Továbbképzés témája a tanácsadás finomítása, hogy a Tarot kirakást és a benne lévő kártyák mondanivalóját hűen tolmácsoljuk:

– az esszenciális jelentéstartalmak megtalálása

– a belső és külső hatások számításának módszere

Lekszikov Attila elemzési technikájával ismerkedünk meg, avagy azt nézzük meg, hogyan elemez a Mester. Konkrét kirakásokon keresztül vizsgáljuk a technikát, ezért mindenkit arra kérünk, hogy már kész kirakással érkezzen a képzésre.

11. Alkalom 2019.11.03.09:00 - 15:00
Tanácsadás gyakorlati menetének bemutatása50 perc
Szünet10 perc
A belső hatások figyelembevétele és elemzése50 perc
Szünet10 perc
Külső hatások60 perc
Ebédszünet 60 perc
Esszenciális tartalmak60 perc
Szünet10 perc
Elemzéstan50 perc

Tanfolyam Materials