• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Mi is a Továbbképzés?

A Tarot és a különböző lételméletek gyakorlattá való átültetése és azok helyes alkalmazásának begyakorlása.

Olyan háttérösszefüggések megértése, átélése, amelyeket a mindennapokban alkalmazva tudatos teremtővé válhat az ember, így folyamatosan szinten tartja a szellemi koncentrációt, az életigenlést, a hitet, a helyes döntési elvek meghozatalát.

A cél: egésszé válni, a normális helyett!

A Továbbképzés felépítése

A Továbbképzés témái nem egymásra épülnek, ezért az alkalmak egyesével, különállóan kerülnek fel a honlapra és mindenki jelentkezhet, aki az adott témák iránt érdeklődik.

A tanfolyam a rendszeren belüli újítások, új tudás kiárasztásának elsődleges formája, így adva lehetőséget az érdeklődőknek arra, hogy élhessék a Tarot kártya képeit és a spirituális szellemiséget a mindennapokban is. Mindezek mellett az aktuális, napi élethelyzetekkel, esetleg más tanfolyamainkon felmerülő kérdések kibontásával is foglalkozik a képzés.

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Oktatási rend

Választhatóság vagy sorsszerűség?

Mi az, amit szabadon megválaszthatunk és mi egyáltalán a sorsszerűség? Hogyan mutatja a kirakás a választhatóságunkat, vagy az eleve elrendeltségünket?

Az ember kezében lévő lehetőségeket vizsgáljuk egy-egy adott időpillanatban, hogy megváltozhasson a sorsa. Szükséges, hogy különbséget tudjunk tenni az „Uram legyen meg a te akaratod!” és az „Én arra vágyom, hogy…” között.

Az útkeresés és a kérés közötti hasonlóságok és különbségek mélyére hatolunk.

10. Alkalom 2019.10.06.09:00 - 15:00
Alapfogalmak értelmezése50 perc
Szünet10 perc
A válasz 4 lapjának vizsgálata, kifejtése a sors tükrében50 perc
Szünet10 perc
Föld vagy az Ég, a helyes egyensúly60 perc
Ebédszünet 60 perc
Keresés vagy kérés60 perc
Szünet10 perc
Gyakorlás50 perc

Tanfolyam Materials