• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Mi is a Továbbképzés?

A Tarot és a különböző lételméletek gyakorlattá való átültetése és azok helyes alkalmazásának begyakorlása.

Olyan háttérösszefüggések megértése, átélése, amelyeket a mindennapokban alkalmazva tudatos teremtővé válhat az ember, így folyamatosan szinten tartja a szellemi koncentrációt, az életigenlést, a hitet, a helyes döntési elvek meghozatalát.

A cél: egésszé válni, a normális helyett!

A Továbbképzés felépítése

A Továbbképzés témái nem egymásra épülnek, ezért az alkalmak egyesével, különállóan kerülnek fel a honlapra és mindenki jelentkezhet, aki az adott témák iránt érdeklődik.

A tanfolyam a rendszeren belüli újítások, új tudás kiárasztásának elsődleges formája, így adva lehetőséget az érdeklődőknek arra, hogy élhessék a Tarot kártya képeit és a spirituális szellemiséget a mindennapokban is. Mindezek mellett az aktuális, napi élethelyzetekkel, esetleg más tanfolyamainkon felmerülő kérdések kibontásával is foglalkozik a képzés.

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Oktatási rend

Sorsközösség, csoportenergia, egymásra hatások

Sorsunkkal közösségben lenni azt jelenti, hogy az életünkre ható csoportdinamikát, erőhatásokat megértjük, irányukat feltérképezzük, és mint a jó szörfös, az élet hullámain erőlködés nélkül haladunk tovább. Ehhez szükséges az összefogás és életünk területeinek összefogása is, hogy egyként, egy egész felé haladhassunk.

Szükséges a közösségi hatások gátló tényezőit kiiktatni, oly módon, hogy felismerjük a dinamikus térben helyzetünket és annak közösségi térirányultságát, majd a kettőt összhangba hozzuk.

1. Alkalom 2018.09.09.09:00 - 15:00
Csoportkirakás + saját kirakás50 perc
Szünet10 perc
Életterületek dinamikái50 perc
Szünet10 perc
Csoport és egyéni kirakások dinamikáinak összevetése60 perc
Ebédszünet60 perc
Oldások, tisztítások, harmonizálások60 perc
Szünet10 perc
Gyakorlati tennivalók a 28 napos ciklusokban50 perc

Tanfolyam Materials