• Áttekintés
 • Oktatók
 • Helyszín

Miért jelentkezz a Tarot tanfolyam Alap szintjére? És miért Szombathelyen?

 • Megismerheted önmagad és az Univerzum működése mögött rejlő törvényszerűségeket, tudatosabban élheted életed.
 • Nem kell Budapestre utaznod – ez ritkaság, hogy ugyanaz a tanulási lehetőség ilyen közel elérhető számodra.
 • Egységes oktatási tematika szerint történik az oktatás, ez megkönnyíti a váltást, ha netán Budapestre költözöl, és ott folytatnád tanulmányaid, vagy fordítva, Budapestről jössz Szombathelyre.
 • Mégis rugalmasan, az egyéni igényeket lefedve alakítjuk a szabadon választható tananyagot.
 • Több éves tanítási tapasztalatot használunk a tanításhoz.
 • Rugalmas időbeosztással tanulhatsz.
 • Házi feladatokon keresztül önállóan is gyakorolhatsz, számonkérés természetesen nincs

Azoknak ajánljuk, akik szabad idejükben önmagukkal kívánnak foglalkozni. Tanulni, fejlődni szeretnének, önmaguk megismerését célozták meg.

Azokat is szívesen látjuk, akik nem megszokott dolgokon gondolkodnak és keresik a válaszokat, de még nem találták meg. Hátha önmagukon keresztül megkapják azt, amire vágynak.

Minden alkalom reggeltől délutánig tart és körülbelül kéthetente kerül megrendezésre, egy hétvégi napon.

 • A Tarot tanfolyam Alap szintjén megismerkedsz a Szimbolikus Szellemi Piramis alapkirakással, továbbá a lapok jelentéstartalmaival, a pozíciók jelentésével és jelentőségével. Bemutatjuk a kirakás információs és energetikai összefüggéseit, diszharmóniáit.
 • Megtanulod a lényegre törő kérdezés művészetét, valamint a válasz értelmezési módjait.
 • Megismerkedsz a Szimbolikus Szellemi Piramis egyediségét adó lenyitások tanával, melyek a kérdésre adott választ fejtik ki bővebben.
 • Bemutatjuk a személyjelölő meghatározásának módját, és hogy hogyan alkalmazd önmagad és mások megismerésére, valamint a szeretetnyelveket és azok alkalmazását kapcsolati rendszereden belül.
 • Beszélünk a kirakásban – és életünkben bárhol – megjelenő hatalmi játszmák jellemzőiről, hogyan ismerhetők fel a külvilágban vagy önmagunkban.

A Tarot tanfolyam felépítése

A Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerén belül a Tarot tanfolyam Alap szintje egy három éves átfogó Tarot képzés első évfolyamát képezi.

A képzés modul rendszerű. Egy modul három hónapig tart, egy Tarot évfolyam pedig három modulból épül fel.

Minden Tarot tanfolyam során különös figyelmet fordítunk az ismétlésre, gyakorlásra és arra, hogy személyes példákon keresztül tapasztalhassák meg a tanulók a Tarot kártya rejtelmeit, csodáit.

Fontos hangsúlyozni, hogy a Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot rendszere nem csak egy technika, hanem egy életszemlélet, így az igazi kihívás életvitel szerűen megélni a tanultakat és alkalmazni a mindennapokban. Ezáltal maga a tanulás nem ér véget a három éves képzés után, hiszen mindig új tudás jön felszínre. A további közös tanulásra, beszélgetésekre lehetőséget biztosítunk egy folyamatosan létező, fakultatív negyedik osztállyal, ahol a legújabb ismeretek kerülnek oktatásra.

pipicz-tamas-mestertanar

Pipicz Tamás

Mestertanár

A haladás – VAN. Legnagyobb és legfontosabb tanítás számomra a folyamatos változás megértése, elfogadása, helyes megélése. Mert a haladás, a fejlődés a lényeg. A Tarot a változásban a felfelé vezető út esélyét adja. Terel és vezet – az ÉL-vezet.

Oktatási rend

Bevezetés

A Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerének és kialakulásának bemutatása, hogy a tanulók tisztább képet kapjanak az oktatókról és magáról az oktatásról. Az anyag további részét képezi az öt elem tana és a kártyalapok analógiáinak megismerése.

1. Alkalom 2018.09.08.8:00 - 15:00
[table “” not found /]

Tarot technikáinak alapjai

Az oktatás a Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot alapkirakásának megismerésével és az információs, energetikai diszharmóniák meghatározásával folytatódik. A résztvevők emellett megtanulják a helyes kérdéshez szükséges alapszabályokat személyes kirakások által.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  2. Alkalom 2018.09.15.9:00 - 15:00
  [table “” not found /]

  3. Alkalom 2018.09.29.9:00 - 15:00
  [table “” not found /]

Személyjelölők

A harmadik részben a személyjelölő lapokra fókuszálunk. A résztvevők megismerkednek saját személyjelölőjükkel és megtanulják milyen hatásai vannak az egyéb személyjelölőknek a különböző élethelyzetekben. Emellett a Szimbolikus Szellemi Piramis lelke, a lenyitások tana is oktatásra kerül, amit különböző kirakásokon keresztül lehet gyakorolni.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  4. Alkalom 2018.10.20.9:00 - 15:00
  [table “” not found /]

Szeretetnyelvek a Tarot-ban

Ez az anyagrész az öt szeretetnyelvvel foglalkozik. Az oktatás során megvizsgáljuk, milyen viszonyban vannak a szeretetnyelvek a személyjelölőkkel és, hogy mindez hogyan vizsgálható meg egy Tarot kirakásban.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  5. Alkalom 2018.11.03.9:00 - 15:00
  [table “” not found /]

Hatalmi játszmák és befogadó háromszög

Ismert tény, hogy a tudattalan hatást gyakorol az emberek mindennapjaira, ezáltal gyakran hatalmi játszmákban vesznek részt, hogy energiát gyűjtsenek. A Tarot kirakásból megállapíthatjuk mi jellemző ránk és a másik félre, így segítve a tudatosabb hozzáállást az adott szituációhoz. A tananyag része emellett a Befogadó háromszög, ami pontosabb képet ad az adott kirakásra vonatkozó teendőkről.

Áttekintésre kerülnek továbbá a szintfelmérővel kapcsolatos kérdések. A vizsga célja a csoport tudásának felmérése annak érdekében, hogy képet kapjunk az ismételni szükséges anyagokról.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  6. Alkalom 2018.11.18.9:00 - 15:00
  [table “” not found /]

Tanfolyam Materials