• Áttekintés
 • Oktatók
 • Helyszín

Miért jelentkezz a hétvégi Tarot tanfolyam Alap szintjére?

Azoknak ajánljuk, akik a hétköznapok után felüdülésre és egyben tanulásra, fejlődésre vágynak, így szánva időt önmaguk megismerésére. Minden alkalom reggeltől délutánig tart és kéthetente kerül megrendezésre a hétvége egy adott napján. Az oktatási anyag az adott alkalmak időtartama miatt tömörebb formában kerül átadásra, mint a hétköznapi tanfolyamokon, de különbség a tananyagban nincs.

 • A hétvégi Tarot tanfolyam Alap szintjén bemutatjuk a Szimbolikus Szellemi Piramis alapkirakását, emellett a tanulók megismerkedhetnek a lapok jelentéstartalmaival és a kirakás információs és energetikai diszharmóniájának meghatározásával.
 • Megtanulod a pontos, lényegre törő kérdezés művészetét.
 • Megismerkedsz a Szimbolikus Szellemi Piramis egyediségét és lelkét adó lenyitások tanával, melyek a kérdésre adandó választ segítenek megadni.
 • A mindennapok könnyedebbé és tudatosabbá tétele végett, segítünk meghatározni személyijelölődet és azt, hogy melyik szeretetnyelvet hogyan és miképpen alkalmazd kapcsolati rendszereden belül.
 • Bemutatjuk a kirakásban – és az életben mindennaposan – megjelenő hatalmi játszmák jellemzőit és, hogy hogyan ismerhetők fel a külvilágban vagy önmagunkban.

A Tarot tanfolyam felépítése

A Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerén belül a Tarot tanfolyam Alap szintje egy három éves átfogó Tarot képzés első évfolyamát képezi.

A képzés modul rendszerű. Egy modul három hónapig tart, egy Tarot évfolyam pedig három modulból épül fel.

Minden Tarot tanfolyam során különös figyelmet fordítunk az ismétlésre, gyakorlásra és arra, hogy személyes példákon keresztül tapasztalhassák meg a tanulók a Tarot kártya rejtelmeit, csodáit.

Fontos hangsúlyozni, hogy a Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot rendszere nem csak egy technika, hanem egy életszemlélet, így az igazi kihívás életvitel szerűen megélni a tanultakat és alkalmazni a mindennapokban. Ezáltal maga a tanulás nem ér véget a három éves képzés után, hiszen mindig új tudás jön felszínre. A további közös tanulásra, beszélgetésekre lehetőséget biztosítunk egy folyamatosan létező, fakultatív negyedik osztállyal, ahol a legújabb ismeretek kerülnek oktatásra.

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Réz Gergely

Mestertanár

A tarot és a Mester által egy olyan más látásmódot ismertem meg, ami részletez, figyel, jelenben van, és mégis az egészet nézi. Vizsgálódó és mindig szeretetteljes. Ezt a látásmódot szeretném megismertetni az emberekkel, hogy mások is tudják, hogy igenis lehet másképpen: lehet boldogan és szeretetben élni.

László Gergely

Mestertanár

7 éve tanulok Lekszikov Attilánál és a tanácsaival, bölcsességeivel, de leginkább példájával az élet minden szintjén emelt és motivált engem. Az életem szabadabbá, könnyedebbé, sőt izgalmasabbá vált, és e három hatására élettel és szeretet telibbé. Oktatás során a célom, hogy ezt az utat megoszthassam Veled.

Oktatási rend

Bevezetés

A Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerének és kialakulásának bemutatása, hogy a tanulók tisztább képet kapjanak az oktatókról és magáról az oktatásról. Az anyag további részét képezi az 5 elem tana és a kártyalapok alapanalógiáinak megismerése.

1. Alkalom 2018.09.08.8:00 - 15:00
[table “” not found /]

Tarot technikáinak alapjai

Az oktatás a Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot alapkirakásának megismerésével és az információs, energetikai diszharmóniák meghatározásával folytatódik. Mindemellett a résztvevők megtanulják a helyes kérdéshez szükséges alapszabályokat és mindezt gyakorolhatják személyes kirakások által.

.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  2. Alkalom 2018.09.22.9:00 - 15:00
  [table “” not found /]

  3. Alkalom 2018.10.06.9:00 - 15:00
  [table “” not found /]

Személyjelölők

A harmadik részben a személyjelölő lapokra fókuszálunk. A résztvevők megismerkednek saját személyjelölőjükkel és megtanulják milyen hatásai vannak az egyéb személyjelölőknek a mindennapokban. Emellett a Szimbolikus Szellemi Piramis lelke, a lenyitások tana is oktatásra kerül, amit személyes kirakásokon lehet gyakorolni.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  4. Alkalom 2018.10.20.9:00 - 15:00
  [table “” not found /]

Szeretetnyelvek a Tarot-ban

Ez az anyagrész az öt szeretetnyelvvel foglalkozik. Az oktatás során megvizsgáljuk, milyen viszonyban vannak a szeretetnyelvek a személyjelölőkkel és, hogy mindez hogyan vizsgálható meg egy Tarot kirakásban.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  5. Alkalom 2018.11.03.9:00 - 15:00
  [table “” not found /]

Hatalmi játszmák és befogadó háromszög

Ismert tény, hogy a tudattalan hatást gyakorol az emberek mindennapjaira, ezáltal gyakran hatalmi játszmákban vesznek részt, hogy energiát gyűjtsenek. A Tarot kirakásból megállapíthatjuk mi jellemző ránk és a másik félre, így segítve a tudatosabb hozzáállást az adott szituációhoz. A tananyag része emellett a Befogadó háromszög, ami pontosabb képet ad az adott kirakásra vonatkozó teendőkről.

Áttekintésre kerülnek továbbá a szintfelmérővel kapcsolatos kérdések. A szintfelmérő célja a csoport tudásának felmérése annak érdekében, hogy képet kapjunk az ismételni szükséges tananyagról.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  6. Alkalom 2018.11.17.9:00 - 15:00
  [table “” not found /]

Tanfolyam Materials